| Vesti | Mobile | Predstavljeni Samsung Galaxy A6 i A6+ telefoni
Mobile

Predstavljeni Samsung Galaxy A6 i A6+ telefoni

Sam

Kompanija Samsung je predstavila Galaxy A6 i A6+, pametne telefone za koje navode da kombinuju praktičnost i moderan dizajn, uz naprednu prednju i zadnju kameru, kao i komforan.

Ovi telefoni su dostupni u tri boje – crnoj, zlatnoj i boji lavande.

„Nas vodi predanost stvaranju najboljih pametnih telefona za naše korisnike, pri čemu želimo da ispunimo i njihove praktične potrebe“, rekao je Junho Park, potpredsednik globalnog planiranja proizvoda u Poslovnom odeljenju mobilnih komunikacija kompanije Samsung Electronics.

„Kombinovanje svakodnevne praktičnosti sa impresivnom kamerom koja korisnicima omogućava snimanje, prilagođavanje i deljenje trenutaka na način koji najbolje pokazuje njihovu jedinstvenost, nasleđe su naše kompanije na kojoj se temelje Galaxy A6 i A6+“.

Kamere su unapređene kako bi se dobile što bolje fotografije u bilo kojem trenutku, a sa prilagodljivim prednjim LED flashom korisnici Galaxy A6 i A6+ mogu i danju i noću snimati selfije. Objektivima s malim otvorom blende na zadnjoj kameri, mogu se praviti oštre i jasne fotografije pri slabom osvetljenju. Dvostruka kamera na Galaxy A6+ uz opciju Live Focus dodatno poboljšava kvalitet fotografije, jer korisnici mogu kontrolisati dubinsko polje i bokeh efekt pre ili čak nakon snimanja.

 

 

Sam 01 T Sam 02 T Sam 03 T

 

Svoje fotografije korisnici mogu obogatiti jedinstvenim obrascima zamućenih pozadina uz pomoć raznih oblika. Tokom gledanja filmova, slušanja muzike i ostalih aktivnosti gde je važan zvuk, tu su zvučnici koje podržava Dolby Atmos optimizovani audio sastav. Galaxy A6 i A6+ pružaju pun spektar zvuka, od visokih do nižih tonova, a takođe korisnici mogu izabrati uključivanje Dolby Atmos efekta. Galaxy A6 i A6+ imaju ekran bez okvira sa odnosom od 18.5:9, dok nežne krivine i metalni dizajn osiguravaju poboljšanu izdržljivost i udobno držanje u ruci.

Galaxy A6 i A6+ pametni telefoni integrišu nekoliko popularnih karakteristika Samsung telefona. Zahvaljujući opciji prepoznavanja lica i skeniranja otisaka prstiju, telefoni se brže i jednostavnije otključavaju. Zahvaljujući App Pair opciji, oba uređaja omogućavaju brz i jednostavan multitasking kao i uparivanje dve aplikacije.

Uz Always on Display korisnici mogu dobiti informacije na prvi pogled bez otključavanja telefona čime se štedi vreme i baterija. Takođe, Galaxy A6 i A6+ podržavaju Bixby Vision, Home i Reminder. Bixby može pomoći korisnicima kod ispunjavanja niza svakodnevnih zadataka. Uz uključen Samsung Pay, korisnici će uvek imati novčanik uz sebe. Podržavajući Near Field Communication (NFC), Galaxy A6 i A6+ mogu se koristiti bilo kuda gde možete prisloniti kreditnu ili debitnu karticu. Svaka transakcija putem Samsung Paya je sigurna i vrlo jednostavna.

 

 

Sam 04 T Sam 05 T Sam 06 T

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu