| Vesti | Mobile | Predstavljen Samsung Galaxy A9
Mobile

Predstavljen Samsung Galaxy A9

Galaxy A9

Za Samsung Galaxy A9 se navodi da je napravljen za one koji vole da istražuju i uhvate svaki trenutak, bez obzira na to da li je reč o snimanju avanturističkog selfija ili ultimativnog panoramskog snimka, a ono što ga odlikuje jeste četvorostruka zadnja kamera.

Novi pametni telefon kompanije Samsung će biti dostupan u Srbiji u drugoj polovini novembra.

“Mi zaista razumemo potrebu za stvarnim inovacijama u dinamičnom svetu koji pokreće vizuelna komunikacija,” rekao je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

“Nadograđujući našu tradiciju u oblasti razvoja kamera za mobilne telefone, predstavljamo sledeću generaciju tehnologije u okviru cele Galaxy serije uređaja.

Želimo da što većem broju korisnika omogućimo vrhunske inovacije. Drago nam je što to obećanje možemo da ispunimo, i što prvi put predstavljamo vodeću tehnologiju kamera za telefone na uređaju Galaxy A9”.

 

Galaxy A9 01

 

Zadnja kamera sa četiri objektiva omogućava korisniku da bez napora snimi dinamične fotografije. Dvostruko optičko uveličanje donosi detaljne snimke u gro planu, čak i iz daleka. Ultra širokim objektivom moguće je praviti što profesionalnije fotografije uz opciju za optimizaciju scene.

Pomoću funkcije veštačke inteligencije koja omogućava prepoznavanje scena, kamera je pametnija i u stanju da identifikuje ono što korisnik snima i shodno tome prilagodi podešavanja obezbeđujući istog trenutka najbolju moguću fotografiju. Sa dubinskim objektivom moguće je ručno podešavanje dubine polja fotografije i izoštravanje predmeta fotografije.

Sa glavnim objektivom od 24 MP fotografije su jasne, kako pri uslovima jake svetlosti tako i pri niskoj osvetljenosti, u bilo koje doba dana. Baterija od 3.800mAh donosi uživanje u dugotrajnim performansama Galaxy A9.

 

Galaxy A9 02

 

Korisnik može bez ograničenja da zabeleži sve što želi, da čuva više, a briše manje sa memorijom Galaxy A9 uređaja od 128 GB i mogućnošću proširenja do 512 GB.

Funkcije Galaxy A9 kao što su Bixby, Samsung Pay i Samsung Health omogućavaju korisniku da iskoristi mnoge dobrobiti koje Galaxy A9 nudi, a koje se odnose na mogućnost istovremenog obavljanja više različitih zadataka, uključujući i aplikaciju App Pair.

Galaxy A9 je dostupan u tri jedinstvene boje: crna, plava i ružičasta, sa ergonomskim dizajnom koji savršeno staje u ruku i 3D zakrivljenom staklenom zadnjom maskom za kvalitet i udobnost.

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu…