| Vesti | Mobile | Povratak Vine-a ipak odložen
Mobile

Povratak Vine-a ipak odložen

V2

Korisnici Twitter-ovog servisa Vine koji se ugasio rane 2017. godine, su se ipak ponadali njegovom nastavku, kada je krajem godine suosnivač Dom Hofmann tweet-ovao simpliciran Vine 2.0 logotip, uz objavu da je sam Hofmann odlučio da na sebe preuzme teret i napravi novu verziju ove platforme.

Međutim, nakon nekog vremena, oni zainteresovani su ostali u čudu kada su svi tweet-ovi sa Hofmannovog naloga izbrisani, izuzev jednog – u kome je on poručio da je Vine 2.0 „odložen na neodređeno vreme“.

U poruci zajednici ove platforme, Hofmann je priznao da, iako je prvobitno tvrdio da će Vine 2.0 biti samofinansirajući projekat, velika pažnja koju je privukao je povećala, samim tim, i očekivanja.

Uz veliki broj onih koji su želeli da se priključe, procenjeni troškovi su bili preveliki za Hofmanna kao jedinog iza projekta, pogotovo kada je napomenuo da se tu ubrajaju i pravne naknade, koje su potrebne kako bi se novac sa strane za lansiranje omogućio.

Kao neko ko već upravlja kompanijom, Hofmann bi morao započeti novu, sa investitorima, kako bi obavio zadatak. Stoga se Hofmann odlučio da se povuče i pauzira sa daljim razvojem projekta. „Veoma mi je žao što ću vas razočarati. Ako vam je za utehu, mislim da bi još razočaravajuće bilo da se ovaj servis razvio i predstavio uz greške, a mi smo bili na tom putu. Voleo bih da to uradimo kako treba“, naveo je Hofmann u svom saopštenju.

 

V2 01

 

Izvor: V2 Community

 

Komentarišite na forumu