| Vesti | Mobile | Nokia 6.2 donosi HDR zabavu i naprednu obradu slika svim fanovima u Srbiji
Mobile Nokia

Nokia 6.2 donosi HDR zabavu i naprednu obradu slika svim fanovima u Srbiji

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je danas dostupnost Nokia 6.2 pametnog telefona u Srbiji. Nokia 6.2 donosi always-on HDR u novi segment pametnih telefona, kao i PureDisplay tehnologiju podržanu namenskim vizuelnim procesorom koji isporučuje i do milijardu nijansi boja.

Uz kombinaciju funkcija veštačke inteligencije i moćne kamere sa trostrukim senzorom, Nokia 6.2 omogućava fanovima da zabeleže detaljne slike, bokeh portrete i zadivljujuće široko-ugaone snimke koji obuhvataju još više detalja.

Kao prvi Nokia pametni telefon serije 6 sa inovativnom PureDisplay tehnologijom, ovaj model pruža neverovatno zabavno iskustvo pregleda sadržaja u pokretu. Sa namenskim Pixelworks vizuelnim procesorom, Nokia 6.2 unapređuje video sadržaj na HDR kvalitet u realnom vremenu, sa do milijardu nijansi boja, većim kontrastom i proširenim dinamičkim opsegom. To znači da možete uživati uz popularne serije na vašim omiljenim striming platformama uz još veći kontrast i izraženije boje.

Display tehnologija telefona Nokia 6.2 unapređuje vaš sadržaj sa širokom reprodukcijom boja, visokim odnosom dinamičkog kontrasta za video i jakim osvetljenjem. Lokalno unapređenje kontrasta sada omogućava lakše pregledanje sadržaja čak i pod jakom sunčevom svetlošću.

Nokia 6.2 omogućava fanovima da naprave fenomenalne fotografije uz naprednu trostruku kameru koja isporučuje detaljne slike, prelepo zamagljene bokeh portrete i dovoljno široke kadrove da obuhvate sve što želite. Uz režim Noć možete stvarati kreativne fotografije u bilo koje doba dana i deliti ih odmah na svojim mrežama.

Uz režim Portret, koji kombinuje različite opcije podržane veštačkom inteligencijom kao što su bokeh efekti i ulepšavanje, za svaki vaš snimak ćete sigurno reći da je “najbolji do sada”. Podesivi bokeh omogućava stvaranje prelepo zamagljenih pozadina, sa raznim oblicima bokeh stila kao što su Classic, Heart i Star, što znači da će se vaši portreti sigurno izdvajati na omiljenim društvenim mrežama.

Sada možete provesti još više vremena uživajući u stvarima koje zaista volite poput strimovanja muzike i videa, igranja igrica ili razgovora sa prijateljima, bez brige o trajanju baterije – Nokia 6.2 nudi čuveno iskustvo baterije koja traje do 2 dana.


Inspirisan nasleđem nordijskog dizajna, Nokia 6.2 predstavlja spoj umeća izrade i najkvalitetnijih materijala. Nokia 6.2 telefon je lagan, izuzetno jak i čvrst, izrađen od polimernog kompozita koji je dvostruko jači od polikarbonata i upola lakši od aluminijuma.

Kao deo Android One partnerstva, Nokia 6.2 model je spreman za Android Q, dobijaće zagarantovana mesečna bezbednosna ažuriranja tokom tri godine, kao i dve godine ažuriranja operativnog sistema, što znači da će vaš pametni telefon vremenom postajati sve bolji. Uživajte u najnovijim funkcijama kao što su Prilagodljiva Baterija, Akcije aplikacija i mnogim drugim koje dolaze sa Android 9 Pie sistemom.

Nokia 6.2 dolazi sa posebnim Google Assistant dugmetom koje vam omogućava da se još brže povežete sa vašim omiljenim asistentom. Takođe, možete uživati i u novom Ambientalnom režimu Google Assistenta, koji omogućava always-on-display kada se vaš uređaj puni.

Osim toga, korisnici Nokia 6.2 telefona će dobiti tri meseca besplatnog probnog članstva na Google One. Uz Google One članstvo možete biti sigurni da su vaše fotografije, video snimci, poruke i ostali sadržaj bezbedni i automatski sačuvani na cloudu. Uz Nokia 6.2, Google One članovi dobijaju 100GB prostora na cloudu za Google Drive, Gmail i Google Photos, kao i pristup premium podršci od Google eksperata – sve to u jednom paketu koji možete deliti sa članovima vaše porodice.

 

Izvor: HMD Global

 

Komentarišite na forumu…