| Vesti | Mobile | Huawei: „P30 Pro –  kamera koja impresionira u svim situacijama“
Mobile Huawei

Huawei: „P30 Pro –  kamera koja impresionira u svim situacijama“

Kompanija Huawei se prilikom dizajniranja P30 Pro pametnog telefona potrudila da kamera bude njegov zaštitni znak i da u sebi sadrži sve komponente, odnosno karakteristike koje mogu da pruže korisnicima nezaboravno i potpuno jedinstveno iskustvo fotografisanja.

„Viđanje sa prijateljima je najčešći povod da se fotografišemo, jer obično želimo da zabeležimo to okupljanje, upravo zbog zanimljivih situacija u kojima se nađemo. Bilo da je u pitanju ležeran ručak, dnevni izlet, večernji izlazak ili noćno kampovanje, kamera telefona Huawei P30 Pro pogodna je za fotografisanje kako dnevnih, tako i noćnih fotografija.“ – navodi se u saopštenju kompanije.

Specijalni Leica Quadsistem kamera, koji poseduje Huawei P30 Pro predstavlja kombinaciju novih senzora, podešavanja sočiva, procesora za obradu slike (ISP), NPU jedinice i specijalnih algoritama za obradu slike.

Glavna kamera P30 Pro telefona ima 40 MP, a u odnosu na starije modele je zastupljen SuperSpectrum senzor, koji prima više svetlosti i samim tim znatno unapređuje kvalitet fotografija, kako dnevnih, tako i noćnih.

Ultra-wide sočivo, odnosno sočivo ultra-širokog ugla od 20 MP, pruža mogućnost neometanog fotografisanja velikih objekata, ali i bilo kojih drugih sadržaja velikih razmera. Fotografisanje visokih zgrada ili bilo koje vrste otvorenog prostora unapređeno je upravo zahvaljujući ovom sočivu.

5x SuperZoom sočivo od 8 MP zaduženo je da zabeleži sve detalje koje želite, bolje nego ikada ranije.

HUAWEI Time of Flight (ToF) kamera je dizajnirana da meri dubinu polja, što omogućava višeslojne Bokeh efekte i stvara portrete sa predivno zamućenom pozadinom i jasnim subjektima u prvom planu.

Ukoliko ste ljubitelj fotografija nastalih u portret režimu, više nema potrebe za profesionalnim fotoaparatima.

Za sve one koji najviše vole fotografisanje selfija sa prijateljima, prednja kamera Huawei P30 Pro pametnog telefona poseduje 32 MP.

 

Izvor: Huawei

 

Komentarišite na forumu…