| Vesti | Mobile | HTC predstavio HTC U11+ i HTC U11 Life telefone
Mobile

HTC predstavio HTC U11+ i HTC U11 Life telefone

HTCU11

Kompanija HTC je predstavila najnovije članove „U“ porodice pametnih telefona –  HTC U11+ i HTC U11 Life.

Proizvođači za HTC U11+ navode da poseduje veći ekran i kapacitet baterije, kao i da ima povećane dimenzije, ekran od 6 inča, veliki kapacitet baterije, dok HTC Life donosi karakteristike zadovoljavajućeg kvaliteta flagship modela, uključujući i Google-ove softverske inovacije platforme Android One.

HTC U11+ je naslednik HTC U11 i ima povećane dimenzije, ekran od 6 inča sa 18:9 odnosom stranica, pogodnim za gledanje filmova i igranje igara, bateriju od 3.930mAh, korišćenje HTC U11+ je pojednostavljeno zbog Edge Launcher opcije koja omogućava pristup obaveštenjima i svim aplikacijama, dok Edge Sense tehnologija omogućava korisnicima da blagim stiskom i dodirom ostvare interakciju sa telefonom.

Jednostavnim stiskanjem može se pokrenuti kamera, glasovna asistencija, otvoriti bilo koja aplikacija i još mnogo toga. Prozirno zadnje staklo je tu kako bi se obezbedio vizuelni užitak, a tu je i HTC BoomSound sa 30% jačim zvukom, HTC USonic slušalice sa aktivnom eliminacijom buke, IP68 sertifikat i dizajn otporan na vremenske uslove sa „tečnom” površinom, kao i najnoviji Android Oreo uz Qualcomm Snapdragon 835 snagu.

HTC U11+ poseduje automatsko fokusiranje, dok HDR Boost tehnologija omogućava pravljenje dinamičnih fotografija bez kašnjenja. Nova prednja kamera od 8MP takođe koristi HDR Boost tehnologiju i eliminaciju šuma, kao i glavna kamera.

 

HTCU11 01 T HTCU11 02 T

 

Za HTC U11 Life, HTC navodi da je osmišljen sa akcentom na korisnika, kao i da donosi jedinstvene karakteristike vrhunskog kvaliteta flagship modela po značajno nižoj ceni, uključujući i Google-ove softverske inovacije koje donosi platforma Android One. Edge Sense omogućava prilagođavanje HTC U11 Life svakodnevnim aktivnostima, i sadrži Google Asistent aplikaciju.

Glavna kamera od 16 MP poseduje Phase Detection auto fokus i HDR Boost, kao i UltraPixel tehnologiju na prednjoj kameri od 16MP za selfije čak i pri slabom osvetljenju. Google Photos je glavna galerija koja pruža besplatno i neograničeno čuvanje fotografija i video zapisa. HTC U11 Life je izdržljiv i otporan na vremenske uslove, a tu je i „tečni” dizajn površine koji ima ugrađeno akrilno staklo na zadnjoj strani koje „prelama“ svetlost pri svakom pokretu – čak i pri kiši, snegu ili prašini, sa IP67 standardom otpornosti na vodu i prašinu.

HTC USonic slušalice u kutiji, najličnije iskustvo slušanja zvuka na pametnom telefonu koje se prilagođava Vašim ušima, uz dodati sistem za aktivnu eliminaciju buke. Preuzimajte najnovije sadržaje sa Google-a – uživajte u najnovijoj verziji Android operativnog sistema – Android One platformi.

 

HTCU11 03 T HTCU11 04 T

 

Izvor: HTC

 

Komentarišite na forumu