| Vesti | Mobile | HTC Desire 12 dostupan u Vip-u
Mobile

HTC Desire 12 dostupan u Vip-u

Desire

HTC-ov telefon Desire 12 je dostupan u Vip-ovoj ponudi i na prodajnim mestima u gradovima širom Srbije.

„Vaš omiljeni YouTuber izgleda bolje na ekranu širokog formata, vaš telefon je modni detalj, a vaše fotografije moraju izgledati neverovatno na Instagramu. Digitalna generacija očekuje mnogo od telefona, a HTC donosi model koji nudi baš ono što želite, po cenama od kojih vas neće boleti glava: HTC Desire 12“, napominje se u zvaničnom saopštenju.

U pitanju je tanak i lagan telefon, sa velikim ekranom uz odnos stranica 18:9 koji je prilagođen za rukovanje. Razvojni tim je naveo da je ćete moći da uživate u preglednijim YouTube snimcima, bogatijem doživljaju pri igranju nekih naslova, kao i da uživate tokom vašeg omiljenog filma.

Takođe, nećete morati da lutate za nekim dodacima koji vam trebaju istog trenutka, uz funkciju „swipe anywhere“. Kako biste uslikali posebne trenutke, bilo je da danju ili noću, pobrinuće se kamera rezolucije 13MP, koja je takođe naoružana sa Phase Detection autofokusom, kako bi se omogućila dodatna jasnoća u pokretu.

HTC Sense Companion će vam pomoći oko planiranja, uz Smart Alarms koji inteligentno reaguje na vaš kalendar, Battery Saver koji vas podseća da dopunite bateriju pre nego što krenete od kuće, kao i poboljšanje performansi brisanjem neželjenih fajlova i oslobađanjem dragocenog prostora. Uz Liquid Surface dizajn koji je donela U11 serija, HTC Desire 12 ima zadnju stranu od akrilnog stakla sa novim, uglađenim izgledom.

Ako ste Vip korisnik, a želite da se domognete HTC Desire 12 telefona, ovaj telefon je dostupan na svim Vip prodajnim mestima, kao i u Vip prodavnici u crnoj boji, po ceni od 1 din u NEO 4 tarifi. Više informacija se nalazi na zvaničnoj stranici Vip-a.

 

Desire 01

 

Izvor: HTC/Vip

 

Komentarišite na forumu