| Vesti | Mobile | Diablo Immortal RPG na iOS i Android platformi
Mobile

Diablo Immortal RPG na iOS i Android platformi

Diablo

Istog dana kada je Diablo III objavljen na Nintendo Switch-u, Blizzard je najavio da će Diablo franšiza naći put ka još platformi.

Naime, studio je otkrio na BlizzCon-u da će Diablo Immortal, koji dolazi na iOS i Android, biti prva mobilna igra u seriji.

Akcioni RPG se dešava nakon Diablo II: Lord of Destruction i pre Diablo III.

U ponudi je šest prilagodljivih klasa (Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer and Wizard), uz još neke koje će biti predstavljene u budućnosti.

Moći ćete da uđete/izađete iz grupa u MMO-u i učestvujete u „dinamičnim događajima“ širom Sanctuary-a.

U središtu Westmarch-a, možete kreirati predmete, nadograditi svoju opremu i formirati grupe, kao i da se, naravno, borite kroz tamnice sa svojim saveznicima.

 

 

Blizzard kaže da će Diablo Immortal imati redovne update-ove sa pričama, loot-ovima, kao i izazovima. Studio, koji razvija igru sa NetEase-om, otvorio je pre-registraciju za beta verziju.

Ako se prijavite, dobićete vesti i update-ove, i možda ćete dobiti dodatne nagrade unutar igre. Blizzard je pre nekoliko meseci rekao da radi na „višestrukim Diablo projektima“, tako da nas verovatno čeka još projekata, kao što su dodatne sezone Diablo III ili čak novi naslovi.

 

 

Izvor: Blizzard

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi