| Vesti | Mobile | Bug na Twitter-u otkrio brojne privatne Tweet-ove Android korisnika
Mobile

Bug na Twitter-u otkrio brojne privatne Tweet-ove Android korisnika

Twitter

Bug koji je pravio probleme Twitter-u od 2014. godine je otkrio tweet-ove nekih Android korisnika koji su trebali da ostanu privatni.

Twitter je odgovorio na ove probleme na svojoj Help Center strani, nakon što su navodno implementirali patch još 14. januara.

Ukoliko ste bili korisnik Twitter-a na iOS ili desktop-u, ova informacija se ne bi odnosila na vas.

Prema navodima čelnika Twitter-a, problem je nastao kada su ljudi koji koriste aplikaciju Twitter za Android pokušali da promene podešavanja na svom nalogu, uključujući i ažuriranje svoje e-mail adrese.

Nakon što su napravljene te izmene, Twitter je onemogućio postavku „Protect your Tweets“ ukoliko je bila omogućena na nalogu.

Problem je uticao na korisnike Android-a koji su izvršili izmene na svojim nalozima između 3. novembra 2014. i 14. januara 2019. godine.

Twitter je saopštio da je kontaktirao korisnike za koje zna da su pogođeni softverskim bug-om, ali kompanija preporučuje onim korisnicima koji žele da zadrže svoje Tweet-ove privatnim, da dvaput provere svoja podešavanja kako bi se uverili da je omogućena funkcija „Protect your Tweets“.

 

Twitter 01

 

Izvor: Help Center

 

Komentarišite na forumu…