| Vesti | Mobile | Android Messages – šaljite poruke iz vašeg browsera
Mobile

Android Messages – šaljite poruke iz vašeg browsera

Android

Razvojni tim Google-a je dodao Rich Communication Services (RCS) u svoj Android operativni sistem kako bi se takmičili sa Apple-ovim popularnim servisom iMessage.

Google je takođe istraživao slanje poruka sa vašeg web browsera još od februara, a u saopštenju koje je stiglo od čelnika, izgleda da je ova funkcija i zvanično dostupna, i biće u funkciji tokom sledeće nedelje, rame uz rame sa još četiri nova dodatka.

U vašoj mobilnoj aplikaciji ćete morati da dozvolite Messages for Web, i bićete spremni da šaljete poruku svim vašim prijateljima sa vašeg kompjuterskog browsera.

Moći ćete da šaljete i stickere, emoji, kao i slika sa web interfejsa, takođe.

Tu su još i četiri dodatna update-a za mobilnu Messages aplikaciju.

 

Android 01 T Android 02 T

 

Možete pritisnuti plus dugme na levoj strani compose bar-a, kako biste tragali za zanimljivim GIF-ovima koje biste stavili u chat. Smart Reply funkcija nudi unapred pripremljene poruke kako biste brže odgovorili vašim prijateljima, međutim, ova funkcija je trenutno dostupna samo na engleskom.

Takođe ćete moći da pregledate linkove unutar razgovora, tako da možete da odlučite da li želite da kliknete na njega ili ne, dok na kraju imamo kopiranje one-time lozinki uz samo jedan klik.

 

Android 03 T Android 04 T

 

Izvor: Google

 

Komentarišite na forumu…