| Vesti | Mobile | AMD Link – Aplikacija uz Radeon Adrenalin
Mobile

AMD Link – Aplikacija uz Radeon Adrenalin

Radeon Adrenalin

Stiže AMD Link – mobilna aplikacija koja je dodatak Radeon Software Adrenalin Edition.

Ona omogućuje da jednostavno pristupite očitavanjima gameplay performansi i informacijama vašeg PC-a na vašem pametnom telefonu ili tablet-u.

Možete se lako povezati na vaš PC računar ili putem QR koda u Radeon-ovim podešavanjima ili ako ručno ukucate potrebne informacije.

Aplikaciju čini pet glavnih sektora. Prva je Home sekcija koja sadrži fotografije na koje možete kliknuti kako biste naučili nešto više o AMD-u ili AMD partnerskim proizvodima.

PC Performance Monitoring omogućuje vam da pratite gejming performanse i sistemske informacije putem lako razumljivih grafikona.

Radeon ReLive sekcija vam omogućuje da capture-ujete ili stream-ujete vaš gameplay, i podelite gameplay trenutke koji su sačuvani na vašem PC-ju.

News Feed će vam omogućiti da dobijate informacije od AMD-ovih social feed-ova, kao i opcija kako biste ih podelili preko svojih društvenih mreža.

Uz App Settings, korisnici će moći da se povežu sa svojim sačuvanim profilima za povezivanje, pokrenuti novu PC vezu, kao i odabrati da li žele da im je display na uređaju uključen ili ne.

 

Radeon Adrenalin 01

 

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar