| Vesti | Hardver | Veliki izbor ASRock matičnih ploča od sada i u Srbiji
Hardver

Veliki izbor ASRock matičnih ploča od sada i u Srbiji

ASRock Srbija

Tajvanska kompanija ASRock, nakon malo sporijeg perioda, konačno ulazi na domaće tržište i to na velika vrata, sa svojim matičnim pločama. ASRock matične ploče mogu da se pohvale odličnim odnosom uloženo/dobijeno, što su svakako pokazale mnoge domaće i strane recenzije. To će posebno ceniti kupci na ovim prostorima, jer performanse računara neće zavisiti od debljine novčanika.

Pristalice AMD-a će imati punu podršku i širok izbor pouzdanih i pristupačnih matičnih ploča namenjenih AMD FX i AMD APU procesorima. Posebno treba spomenuti ASRock 990FX Killer i ASRock 990FX Extreme6 modele, jer su ovo jedine matične ploče na svetu, namenjene AMD procesorima, sa podrškom za M.2 uređaje. 

 

ASRock AMD 

Tu je i njihova najmoćnija ASRock 990FX Extreme9 matična ploča sa 12+2 Digi Power naponskom sekcijom, koja će zadovoljiti bilo koji overklokovani AMD procesor. Spomenućemo i Fatal1ty 970 Performance, ASRock-ov najpristupačniji AM3+ izbor za gejmere, matičnu ploču koja pored bogatog softverskog paketa i Purity Sound 2 audio kodeka, nudi i podršku za FX-9590 i FX-9370 procesore.

 

ASRock Extreme

 

Ponuda za one koji se okreću Intelu je, naravno, bogatija i sastoji se od osam X99 modela, počevši od ASRock-ove najskuplje i najjače X99 Extreme11 matične ploče, pa do najpristupačnije ASRock X99 Extreme3.

 

ASRock Z97 OC Formula

 

Najbitnije je ipak spomenuti punu lepezu Z97 matičnih ploča, koja podrazumeva i ASRock Z97 OC Formula ploču, koja je u više navrata obarala svetske overklok rekorde i koja je sve aktuelnija među svetskim overklokerima. Svakodnevnim korisnicima će biti bitno i to što ova ploča ima pristupačnu cenu.

Pored Z97 Extreme4 matične ploče, koja predstavlja opšti „Best Buy“ u mainstream segmentu, stižu i jeftiniji Fatal1ty H97 Killer i Fatal1ty H97 Performance gejming modeli, koji nude Purity Sound 2 audio kodek, Key Master softverski paket i celokupni paket „Gaming Armor“ tehnologija.

 

ASRock Lager

 

Svi navedeni modeli matičnih ploča dolaze sa garantnim rokom od 36 meseci i biće dostupni u najpopularnijim i najbolje opremljenim maloprodajnim objektima širom Srbije, a trebali bi da stignu već danas.

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu