| Vesti | Hardver | USB-C dongl dodaje Bluetooth zvuk na Nintendo Switch
Hardver

USB-C dongl dodaje Bluetooth zvuk na Nintendo Switch

Dongl

Ako želite da iskoristite još neku opciju za korišćenje bežičnih slušalica sa vašim Nintendo Switch-em, možda će vas zainteresovati Kickstarter kampanja za Genki.

U pitanju je USB-C Bluetooth dongl za Nintendo-vu hibridnu konzolu.

Možete upariti dva headset-a ako to želite, a ceo setup navodno ne bi trebao da dodaje previše lag-a (40ms) između onoga što vidite na ekranu i onoga što čujete poput tradicionalnog Bluetooth audio signala.

Jedan nedostatak je, međutim, da Genki izvlači snagu iz samog Switch-a, što znači da ako se baterija prazni u letu, ne možete napuniti sistem i istovremeno koristiti dongle.

Pored toga, kako se koristi USB-C port, ukoliko imate sistem koji je dock-ovan i još uvek želite da koristite Genki-jev bežični audio (stranica kampanje pominje oko 60 metara opsega), moraćete ili da dodate još deset dolara za USB dock adapter, ili još dvadeset dolara da omogućite da Genki poseduje adapter i pasivno postolje.

Dizajner Human Things kaže da da će Genki biti spreman za isporuku do oktobra, a sam projekat je okupio oko 6.000 pratioca koji su prikupili 307.676 dolara u vreme pisanja ovog članka, dok je cilj prvobitne kampanje bio je 30.000 dolara.

 

Dongl 01

 

Izvor: Kickstarter (Human Things)

 

Komentarišite na forumu…