| Vesti | Hardver | Thermaltake pokazuje nove igračke periferije
Hardver

Thermaltake pokazuje nove igračke periferije

thermaltake

Thermaltake je krenuo u napad na tržište igračkih periferija pod imenom TT e-sports, a kompanija je pokazala jedne od prvih proizvoda u ovoj kategoriji, igrački headset pod nazivom Shock One, mehaničku tastaturu koja se zove MEKA, kao i BLACK miš sa šest dugmića koji dolazi zajedno sa podlogom istog brenda.

Shock One je žičani 5.1 kanalni igrački headset koji poseduje svoje procesuiranje zvuka.

Audio procesor je 5.1 kompatibilan i povezuje se preko USB porta. Sam držač za glavu (head-band) je savitljiv, što ga čini lakim za nameštanje da bi ste dobili savršeno prijanjanje glavi.

 

Teleskopski mikrofon poseduje opciju poništavanja šuma.

 

128a

 

MEKA tastatura je kompaktnog dizajna, dolazi bez srednjih delete,insert tastera ali zadržava num-pad tastere. Ne poseduje ni macro tastere, ali ima mehaničke dugmiće koji pružaju bolji osećaj otpora prilikom pritiskanja.

 

128b

 

128c

 

I na kraju tu je BLACK, šesto-tasterni optički igrački miš, kao i dodatna XTra podloga za miša od strane Thermaltake-a. I ako Thermaltake nije u potpunosti bez iskustva kada su u pitanju periferije (Xaser office tastature), TT e-sport definitivno izgleda kao potpuno novi početak kompanije na ovom specifičnom tržištu.

 

128d

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu