| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS predstavlja VENTUS X gejming miša
Hardver

Tt eSPORTS predstavlja VENTUS X gejming miša

Tt eSPORTS VENTUS X

Tt eSPORTS je predstavio novog člana VENTUS porodice, VENTUS X gejming miša, namenjenog korisnicima koji preferiraju malo suptilniji dizajn. Kao i njegov prethodnik VENTUS, i ovaj miš može da se pohvali ergonomskim oblikom, heksagonalnim rupicama na gornjem delu, ali i gumiranim stranicama za komfornu upotrebu.

VENTUS X ima Avago laserski senzor od 5700 DPI i crveno LED osvetljenje u dve zone – na scroll točkiću i na logou zmaja. Ova dva mesta mogu zasebno biti osvetljena, zahvaljujući on/off dugmiću. Prilikom menjanja DPI vrednosti, scroll točkić će zasvetleti da označi promenu. 

Za dodatnu izdržljivost miša, primenjen je novi zaštitni mat sloj, koji je na dodir negde između čvrste i mekane teksture. Miš ima ukupno šest tastera i tri tega od po 4,5g koji mogu da se vade po potrebi. Kabel je dugačak 1,8m, a dimenzije miša su 128,8 x 71 x 42,6mm.

 

Tt eSPORTS VENTUS X 1 T Tt eSPORTS VENTUS X 2 T Tt eSPORTS VENTUS X 3 T

 

Tt eSPORTS VENTUS X dolazi sa novim softverom za konfiguraciju koji omogućava jednostavno podešavanje miša, uključujući makro komande, opcije osvetljenja i različite performanse.

 

Tt eSPORTS VENTUS X 4 T Tt eSPORTS VENTUS X 5 T Tt eSPORTS VENTUS X 6 T

 

Novi VENTUS X gejming miš je već dostupan na svetskom tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49,99 američkih dolara. Dolazi samo u crnoj boji.

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu