| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS predstavio X COMFORT AIR gejming stolicu
Hardver

Tt eSPORTS predstavio X COMFORT AIR gejming stolicu

Thermaltake

Iz kuhinje Tt eSPORTS je stigla nova gejming stolica koja ima ugrađeno hlađenje – u pitanju je X COMFORT AIR Professional Gaming Chair.

Za ovu novu stolicu, iz Tt eSPORTS-a navode da je implementiran najsavremeniji dizajn hlađenja sa optimizovanom aerodinamikom, gde gejming entuzijasti mogu da podese modove hlađenja uz kontroler sa tri dugmeta.

Uz materijale kvalitetnog dizajna, ergonomsku formu, konstrukciju koja redukuje zamor materijala, kao i funkcionalan dizajn, Tt eSPORTS dodaje da je u pitanju uređaj koji predstavlja balans gejmerskog komfora i performansi.

Gejmerska populacija će moći da se odluči između Sleek Black kao i Black/Red varijante.

Kako bi se postigle maksimalne performanse hlađenja, tu je optimizovani dizajn X COMFORT AIR-a koji usmerava vazduh kroz bazu sedišta putem aerodinamičke kompresije, samim tim sprečavajući gubitak vazduha potrebnog za maksimalnu efikasnost.

Takođe, ovaj dizajn krasi i specijalna five-fan blade tehnologija koja je bazirana na automobilskoj industriji kako bi se postigla veća brzina protoka vazduha.

 

Thermaltake 01

 

X COMFORT AIR profesionalna gejming stolica je konstruisana sa svim potrebnim podešavanjima i delovima kako bi održalo pravilno držanje tela.

Tu je stolica sa točkovima i five-point base-om, nasloni za sedenje sa gustom penastom podlogom, naslon za glavu sa lumbalnom podrškom, naslon za ruke sa podesivom visinom i širinom, hidraulično podešavanje visine sedišta, kao i funkcije za podešavanje nagiba stolice.

Temelj X COMFORT AIR stolice je izgrađen na debelom čeličnom okviru prečnika od 22mm, koji je jak i izdržljiv kako bi se osigurala maksimalna stabilnost i pouzdanost.

Udobnosti doprinosi i padding pena od 75kg/m3, a ona je obmotana veštačkom kožom. X COMFORT AIR koristi Z-Support multifunkcionalni tilt mehanizam koji omogućava bolju podršku i stabilnost gejmerske stolice.

Kako biste uživali u borbama sa protivnicima uz zagarantovan komfort, X COMFORT AIR će vas koštati 499.99 dolara.

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu…