| Vesti | Hardver | Thermaltake SpinQ VT CPU Cooler
Hardver

Thermaltake SpinQ VT CPU Cooler

thermaltake

Thermaltake, jedan od vodećih brendova kad je u pitanju hlađenje računarskih komponenti, lansira sledeću generaciju nagrađenog hladnjaka za procesore SpinQ, a zvaće se SpinQ VT. Sa svojom podrškom za više soketa SpinQ VT nudi odličnu kompatibilnost za nadolazeće Inte LGA 1156, LGA 1366 i starije LGA 775 procesore, dok su kod AMD-a podržani AM3, AM2+ i AM2 procesori.

SpinQ VT kombinuje snagu hlađenja sa zavodljivim estetskim izgledom. Kuler ima 3 „vruće cevi“ debljine 6mm koji se spajaju na dnu sa pocinkovanom bakarnom bazom a na vrhu sa cilindričnim hladnjakom u obliku spirale koji se sastoji od 50 aluminijumskih listova.

 

 

 

Unutar same spirale se nalazi specijalno dizajniran ventilator od 80mm koji se vrti na brzinama od 1000 – 1600 rpm i izbacuje toplotu u svim pravcima (360 stepeni). Ručna kontrola ventilatora je omogućena zahvaljujući VR dugmetu koji omogućava podešavanje brzina u koracima.

Sve ovo rezultuje vrlo dobrim hlađenjem čije karakteristike idu čak do 180W/mm2 disipacije toplote.

 

SpinQVT

 

SpinQVT1

 

SpinQVT2

 

Unutrašnji ventilator od 80mm, dodatno daje na futurističkom dizajnu sa svojim jakim crvenim LED efektom koji blješti unutar cilindra preko aluminijumskih listića dalje u unutrašnjost kućišta.

CPU hladnjak će biti dostupan po preporučenoj ceni od 49$.

 

Izvor : www.tcmagazine.com

Komentarišite na forumu