| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja torbu za računar
Hardver

Thermaltake predstavlja torbu za računar

uvodna

Spremate se za lan party. Pada kiša, primorani da sve komponente pakujete u kese pa u torbe. Posle sat vremena kapirate da je kiša prestala i da ste uzaludno potrošili vreme pakujući komponente u najlon. Pošto posedujete veliko i teško kućište, torba u koju ste ga spakovali puca baš na stepenicama. Verujem da je poznata situacija onima koji su često išli na ovakve vrste druženja.

Ako ste se prepoznali u gore napisanom tekstu, ne čitajte dalje, pravac kod distributera i kupite nov „gadget“ kompanije Thermaltake, koji je napravljen baš zbog ovakvih stvari. Iza jednostavnog naziva Transporter krije se torba predviđena za nošenje računara i periferija, koja je predviđena za opterećenja do 100 Kg. Da, da dobro ste čuli sto kilograma.

 

TT_bag_T

 

Zamislite sada da se spremate za lan party, ali da pri sebi imate Thermaltake Transporter. Zapakujete sve u jednu torbu za petnaest minuta i krećete. Naravno torba je dovoljno velika za sve, što govore i dimenzije, 600mm x 300mm x 600mm. Ovo će biti dovoljno da ponesete, miš, tastaturu, slušalice, kablove, produžne kablove, ali i još dosta toga.

 

1_T2_T3_T
4_T5_T6_T

 

Pored dimenzija, pomnuli smo ranije i neverovatnih sto kilograma, za lan party torba mora da bude vodootporna. Kako Thermaltake navodi u izradi ove torbe je korišćen specijalni material od poliestera sa poliuretan-om zbog kojeg je Transporter otporan na sve vremenske uslove, uključujući prašinu, kišu i sneg.

 

TT_bag_spec_T

 

Cena i datum izlaska još nisu najavljeni.

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu Thermaltake Transporter.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu