| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja Core V1 Snow Edition kućište
Hardver

Thermaltake predstavlja Core V1 Snow Edition kućište

Thermaltake Core V1 Snow

Thermaltake je predstavio potpuno belu verziju Core V1 kućišta, pod nazivom Core V1 Snow Edition, koje je namenjeno Mini ITX matičnim pločama i koje može da se pohvali izuzetno kompaktnim dimenzijama. Simetrični bočni paneli dozvoljavaju korisnicima da ih zamene u zavisnosti od toga da li im treba bolja prezentacija za vodeno ili vazdušno hlađenje, a kućište dolazi sa fabrički instaliranim ventilatorom od 200mm iza prednjeg panela.

Unutrašnjost Core V1 Snow kućišta je podeljena na dve glavne komore – gornja je namenjena hlađenju i glavnim komponentama, a donja je za napajanje i organizaciju kablova. Podeoci za uređaje od 2,5” ili 3,5” su odstranjivi i korisnici mogu da uživaju u punoj slobodi za montiranje vodenog ili vazdušnog sistema za hlađenje. 

Core V1 Snow, pored postojećeg 200mm ventilatora, može doći i sa dva opciona ventilatora od 80mm na zadnjem delu kućišta, koji garantuju dobru provetrenost.

 

Thermaltake Core V1 Snow 1 T Thermaltake Core V1 Snow 2 T Thermaltake Core V1 Snow 3 T

 

Kao i originalni crni Core V1, i nova bela verzija kućišta ima dva USB 3.0 priključka i HD audio konektore, pored Power i Reset tastera, koji su smešteni duž bočne ivice od prednje maske.

 

Thermaltake Core V1 Snow 4 T Thermaltake Core V1 Snow 5 T Thermaltake Core V1 Snow 6 T

 

Gejmeri lako mogu ugraditi i do 4 skladišna uređaja na modularna HDD/SSD postolja, i instalirati dual slot grafičke karte, dužine do 285mm, CPU kuler visine do 140mm, i napajanje dužine do 200mm. 

 

Thermaltake Core V1 Snow 7 T Thermaltake Core V1 Snow 8 T
   
Thermaltake Core V1 Snow 9 T Thermaltake Core V1 Snow 10 T

 

Core V1 Snow Edition raspolaže mestima predviđenim za montiranje ventilatora i radijatora od 120mm ili 140mm, a nudi i dva ekspanziona slota. Sve u svemu, Core V1 Snow može biti moćan prenosivi mini sistem.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu