| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio View 23 TG ARGB kućište
Hardver

Thermaltake predstavio View 23 TG ARGB kućište

TG

Kompanija Thermaltake je predstavila View 23 Tempered Glass ARGB, ATX mid-tower kućište koje karakteriše trio adresabilnih RGB 120mm-tarskih ventilatora na prednjem panelu, kao i 4mm-tarski panel od kaljenog stakla na levoj strani.

Prednja strana je napravljena od akrila, a tri prednja ARGB LED ventilatora sa devet adresabilnih LED-ova se mogu kontrolisati uz jednostavni interfejs ugrađen u I/O panel koji nudi sedam različitih svetlosnih modova kao i izbor opcija za boju ili putem softvera za matičnu ploču.

Unutar View 23 TG ARGB kućišta, tray za matične ploče nudi prostora za grafičke karte do 36.6 cm visine, kao i CPU hladnjake do 17cm visine.

View 23 TG ARGB dolazi sa kavezima za diskove koji se lako mogu instalirati, a korisnici mogu ugraditi do dva 2.5 inčna HDD unutar panela na levoj strani ili na PSU cover-u.

Pored tri 120mm-tarska adresabilna ARGB LED prednja ventilatora, kao i jednog 120mm ventilatora na zadnjoj strani, ovo kućište može smestiti i jedan 140mm-tarski intake ventilator, kao i jedan 360mm radijator.

 

TG 01

 

TG 02

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…