| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio View 21 TG RGB Plus i View 71 TG RGB Plus kućište
Hardver

Thermaltake predstavio View 21 TG RGB Plus i View 71 TG RGB Plus kućište

Thermaltake

Iz kompanije Thermaltake dolaze nova Mid Tower, kao i Full Tower kućišta, te ako se odlučite za njih, možete birati između View 21 TG RGB Plus Mid Tower ili View 71 TG RGB Plus Full Tower serije kućišta.

Oba kućišta pripadaju TT Premium liniji proizvoda i deo su TT RGB Plus Ecosystem familije proizvoda.

TT RGB Plus Ecosystem je, naime, inteligentan sistem osvetljenja za PC-jeve koji kombinuje napredno adresabilno LED osvetljenje sa Thermaltake-ovim patentiranim TT RGB PLUS softverom, Razor Chroma, kao i Amazon Alexa glasovnim servisom.

View 21 TG RGB Plus nudi tri 120mm Pure Plus 12 RGB prednja ventilatora, jedan 120mm Pure Plus 12 RGB ventilator na zadnjoj strani sa otklonjivim filterima, kao i PSU cover, kako bi se omogućila što bolja ventilacija.

Kućište nudi savršeno upravljanje kablovima uz 50mm širinu, i nudi podršku za tower CPU hladnjak uz maksimalnu visinu od 160mm, kao i dual expansion slot VGA za do 410mm u dužini bez HDD pregrade.

Štaviše, kućišta imaju mogućnost da smeste više 3.5 inčnih/2.5 inčnih uređaja za skladištenje podataka istovremeno.

Kada se pominju specifikacije, View 71 TG RGB Plus nudi tri 120mm Riing Plus 12 RGB prednja ventilatora i ventilator od 120mm na zadnjoj strani, kako bi se omogućila što bolja ventilacija, a sedam modularnih drive ležišta pružaju napredni kapacitet skladištenja i ekspanziju za tečno hlađenje. Kao i do sada, zastupljeni su 5mm-tarski paneli od kaljenog stakla.

 

Thermaltake 01

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…