| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Suppressor F1 kućište
Hardver

Thermaltake predstavio Suppressor F1 kućište

Thermaltake Suppressor F1

Kompanija Thermaltake predstavila je novo Suppressor F1 kućište, namenjeno Mini ITX matičnim pločama. Suppressor F1 je atraktivnog dizajna i dolazi sa fabrički instaliranim 200mm ventilatorom iza prednjeg panela. Proizvođač pritom naglašava da novo kućište nosi Tt LCS sertifikat, što znači da podržava instalaciju high-end vodenih sistema za hlađenje, pa će kao takvo zadovoljiti i najtvrdokornije entuzijaste.

Prednji panel kućišta odaje utisak da se radi o brušenom aluminijumu, mada proizvođač nigde nije naglasio o kom je materijalu zaista reč. Ali ono što jeste naglašeno je mogućnost izmene mesta bočnih i gornjeg panela, s obzirom na to šta želite da se vidi u kućištu. 

  

Thermaltake Suppressor F1 1 T Thermaltake Suppressor F1 2 T

 

Suppressor F1 nudi i tzv. Chamber dizajn unutrašnjosti, tj. podeljeno je na dve komore – gornja komora je predviđena za rashladna rešenja, a donja za napajanje i organizaciju kablova. Zahvaljujući podeocima za 2.5” i 3.5” uređaje, koji se mogu ukloniti po potrebi, korisnicima je omogućeno oslobađanje prostora u različite svrhe, uključujući proširivanje rashladnih sistema.

 

Thermaltake Suppressor F1 3 T Thermaltake Suppressor F1 4 T Thermaltake Suppressor F1 5 T

 

Uz ivicu prednjeg panela su smešteni USB 3.0 i HD audio priključci, pored Power i Reset tastera, kako ne bi ometali minimalistički dizajn prednje strane kućišta.

 

Thermaltake Suppressor F1 6 T Thermaltake Suppressor F1 7 T Thermaltake Suppressor F1 8 T

 

Suppressor F1 korisnicima dozvoljava instalaciju četiri uređaja za skladištenje podataka (dva od 3.5’’ i dva od 2.5’’), i to na modularnim pregradama, odnosno podeocima. Ovo kućište može da primi dve grafičke karte dužine do 255mm i CPU kuler visine do 140mm, kao i napajanje do 180mm dužine, kad korisnicima ostaje 80mm prostora za organizaciju kablova.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu