| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Floe DX RGB Series TT Premium Edition
Hardver Thermaltake

Thermaltake predstavio Floe DX RGB Series TT Premium Edition

Kompanija Thermaltake je na ovogodišnjem COMPUTEX-u imala priliku da prezentuje Floe DX RGB top-end seriju tečnih CPU hladnjaka. Dostupna u 240mm, 280mm, kao i 360mm Floe DX RGB serija je alli-in-one hladnjak sa RGB vodenim blokom i Riing Duo RGB ventilatorima.

Za ovu novu seriju hladnjaka od TT Premium se navodi da nude fantastične performanse hlađenja, poseban kvalitet, kao i adresabilni dizajn LED. Vodeni blok i ventilatori su opremljeni sa više adresabilnih LED-ova koji se mogu kontrolisati uz pomoć ekskluzivno dizajniranog softvera.

Funkcije unutar softvera omogućavaju korisnicima da personalizuju boje za svaki LED, prate performanse ventilatora, kao i prate temperaturu CPU-a. Pored toga je, kao i do sada, uključena i AI glasovna kontrola, uz koje možete podešavati brojne funkcije, a postoji i kompatibilnost sa Amazon Alexa.

Riing Duo sadrži hidraulične ležajeve i unapređen dizajn lopatica ventilatora, kako bi se omogućile što bolje performanse hlađenja. Radijator sa površinom od 240mm/280mm/360mm koji je specijalno dizajniran nudi takođe i podršku za do 4x120mm/4x140mm/6x120mm ventilatora.

Bakrena osnova ubrzava toplotnu provodljivost, dok prethodno napunjena rashladna tečnost smanjuje bilo kakav napor tokom gnjavaže dopunjavanja tečnosti. Pored toga, ojačani kabl pruža najbolju izdržljivost i sprečava oštećenje cevi.

Visokokvalitetna i pouzdana pumpa omogućava maksimalnu cirkulaciju vode, održavajući bakarnu ploču neprekidno hladnom. Kontroler je dizajniran sa DIP prekidačem na zadnjoj strani, a korisnici mogu dodati do 5 uređaja na jedan svetlosni kontroler i do 16 kontrolera na softver.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…