| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Commander C kućište
Hardver

Thermaltake predstavio Commander C kućište

Thr

Iz kompanije Thermaltake nam stiže Commander C Tempered Glass ARGB Mid-Tower serija kućišta koja spaja klasičan dizajn kućišta i takođe kombinuje nove elemente u dizajnu.

Commander C serija nudi šest različitih modela: C31, C32, C33, C34, C35, kao i C36, koji ciljaju na širok spektar PC gejmera i entuzijasta.

Iz kompanije navode da je svaki deo prošao kroz rigorozne testove kako bi se obezbedio najbolji mogući kvalitet za korisnike.

Commander C serija nudi veći sporedni panel od kaljenog stakla, dva prethodno instalirana 200mm-tarska ARGB 5V prednjih ventilatora i jedan 120mm standardni sporedni ventilator za optimalnu sistemsku ventilaciju.

5V ARGB ventilatori od 200mm nude RGB osvetljenje od oko 16.8 miliona boja i sync sa RGB matičnim pločama koje nude podršku, poput Asus, Gigabyte, MSI, kao i ASRock.

Commander C serija dolazi sa GPU mounting-om, naprednim upravljanjem kablova i fleksibilnošću za high-end komponente.

 

Thr 01

 

Commander C serija nudi podršku za najnoviji PC hardver, i uz šest različitih modela, pruža veliki izbor DIY opcija. Unuter Commander C serije se može smestiti tower CPU hladnjak maksimalnih visina do 180mm, a uz dual expansion slot može se smestiti VGA do 310mm dužine, kao i napajanja do 200mm.

PSU kaver unutar Commander C serije pomaže pri regulisanju vazduha i krije kablove, i samim tim omogućuje više mesta. Commander C serija nudi podršku za vertikalni layout grafičkih karti uz dual PCI-E slot dizajn.

Integrisani riser GPU bracket pomaže pri redukciji težine na PCI-E slotovima na matičnoj ploči. Dualni 3.0 USB portovi na gornjoj strani nude direktan pristup onda kada je to potrebno, a tu je i ARGB taster za kontrolu sedam svetlosnih modova za ARGB ventilatore.

 

Thr 02

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…