| Vesti | Hardver | Thermaltake pored Level 20 MT i Level 20 GT kućišta
Hardver

Thermaltake pored Level 20 MT i Level 20 GT kućišta

Level20

Thermaltake je lansirao nova kućišta – u pitanju su Level 20 MT ARGB Mid-Tower, kao i Level 20 GT ARGB Full Tower kućište.

Oba kućišta dolaze sa adresabilnim 5V ARGB LED ventilatorima koji isporučuju RGB osvetljenje u 16.8 milion boja.

Takođe, Level 20 MT i GT ARGB se mogu sinhronizovati sa RGB matičnim pločama uz ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync ili AsRock Polychrome. 

Level 20 MT ARGB ATX Mid-Tower kućište poseduje poveći sporedni providni panel, a takođe dolazi sa prethodno instalirana tri 120mm-tarska 5V ARGB LED prednja ventilatora sa hidraluličnim ležajima i jednim 120mm-tarskim ventilatorom na zadnjoj strani.

Level 20 GT ARGB je premium full-tower kućište uz četiri panela od kaljenog stakla, podršku za E-ATX matične ploče, patentirani PCI-E dizajn slotova, i odstranjivim power cover-om.

 

Level20 01

 

Level 20 GT ARGB dolazi sa dva prethodno instalirana prednja 200mm-tarska 5V ARGB LED prednja ventilatora i jednim 140mm-tarskim pozadinskim ventilatorom.

Level 20 MT ARGB Mid-Tower tri 120mm-tarska 5V ARGB LED prednja ventilatora uz hidraulične ležaje, devet adresabilnih LED-ova, kao i osvetljenje od 16.8 miliona boja kako bi se obezbedio visoki protok vazduha, kao i kastomizirani sistemski dizajn. Pet 5V ARGB LED ventilatora se mogu kontrolisati putem jednostavnog interfejsa ugrađenog u I/O panel, a u ponudi vam je sedam različitih svetlosnih modova.

Zahvaljujući ugrađenom 5V RGB switch boardu, Level 20 MT ARGB je u mogućnosti da isporuči adresabilno RGB osvetljenje putem I/O port RGB dugmeta ili sinhronizacije sa ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync i ASRock Polichrome matične ploče.

Level 20 MT ARGB je dizajniran sa power cover-om, koji se može koristiti kako bi se organizovali neiskorišćeni kablovi, a tu je i PSU filter.

Leva strana Level 20 MT ARGB nudi panel od kaljenog stakla debljine 4mm, a Level 20 MT ARGB nudi podršku za ATX matične ploče, CPU hladnjake do 170mm u visini, VGA dužine do 366mm bez radijatora na desnoj strani i PSU do 170mm.

 

Level20 02

 

Osim postojećih ventilatora, ovo kućište može smestiti do tri prednja 120mm ventilatora, jedan 140mm ili dva 120mm-tarska ventilatora na vrhu, kao i radijator veličine do 360mm. Level 20 GT ARGB Full-Tower kućište dolazi sa dva prethodno instalirana 200mm-tarska 5V ARGB LED prednja ventilatora sa hidrauličnim ležajima, 9 adresabilnih LED-ova, kao i osvetljenje od 16.8 miliona boja.

Takođe, i ovde je zastupljena sinhronizacija sa ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync ili AsRock Polychrome. Level 20 GT ARGB nudi podršku za E-ATX matične ploče, CPU hladnjake do 200mm u visini, VGA dužine do 310mm, kao i PSU do 220mm u visini. U ponudi je i patentirani rotacioni PCI-E 8 slot dizajn, gde možete ugraditi više GPU-ova vertikalno ili horizontalno.

Bilo da konstruišete custom loop ili pokrećete AIO CPU hladnjak, Level 20 GT ARGB vam omogućava da montirate radijator do 420mm na prednjoj i gornjoj strani kućišta.

Level 20 GT ARGB je dizajniran sa odstranjivim power cover-om, koji se može koristiti da se organizuju neiskorišćeni kablovi, a takođe nudi panele od kaljenog stakla, a leva i desna strana se mogu zaključati i otključati uz pametni sigurnosni sistem, kako bi se obezbedile komponente.

Gornji desni paneli nude dva USB 3.0 i dva USB 2.0 porta za prenos, uz jedan USB 3.1 Tip C port. Na kraju, imamo kompletno modularni dizajn koji olakšava kastomizaciju.

 

Level20 03

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…