| Vesti | Hardver | Thermaltake najavio TT RGB PLUS partnerstvo sa Razer, TEAMGROUP i ViewSonic
Hardver Thermaltake

Thermaltake najavio TT RGB PLUS partnerstvo sa Razer, TEAMGROUP i ViewSonic

Thermaltake najavljuje da su se tri nova partnera treće strane, Razer, TEAMGROUP i ViewSonic, pridružili listi kompatibilnosti svoje poznate, patentirane RGB svetlosne tehnologije, TT RGB PLUS softvera.

TT RGB PLUS ekosistem je proširen najnovijim ViewSonic-ovim monitorima za igranje (ELITE XG240R i XG350R-C) i pet članova TEAMGROUP-ove T-FORCE porodice (KSCALIBAR RGB DDR4, DELTA RGB DDR4, NIGHT HAVK RGB DDR4, DELTA RGB SSD i DELTA S RGB SSD) koji se poklapaju sa TT RGB PLUS softverskim programima koji omogućavaju prilagodljive mogućnosti RGB osvetljenja; u međuvremenu, proizvodi Thermaltake TT RGB PLUS (kućišta, napajanje, hladnjak, igračka oprema i dodaci) su u saradnji sa Razer Chroma.

Korisnici koji su instalirali i TT RGB PLUS i Razer Synapse 3 mogu iskusiti sinhronizovane igračke i RGB svetlosne efekte na svom TT RGB PLUS tečnom sistemu hlađenja i igračkom mehanizmu.

TT RGB PLUS softver, zajedno sa svojim postojećim partnerom Amazon Alexa i tri nova brenda, Razer, TEAMGROUP i ViewSonic, doneće bezbroj mogućnosti vašoj opremi i podići igračka iskustva na novi nivo.