| Vesti | Hardver | Thermaltake najavio S500 Tempered Glass Edition Mid-Tower kućište
Hardver Thermaltake

Thermaltake najavio S500 Tempered Glass Edition Mid-Tower kućište

Kompanija Thermaltake je sa ponosom predstavila prvu liniju Thermaltake S Series Steel Tempered Glass Edition kućišta – S500 TG koja će biti dostupna na tržištu. Za ovu seriju iz kompanije navode da kombinuje sofisticiranost i eleganciju, kao i da je sve izgrađeno od moderne čelične konstrukcije.

Kućište dolazi sa sporednim panelom od kaljenog stakla, dva pre-instalirana standardna ventilatora, 140 mm na prednjoj strani i 120 mm. Zastupljen je modularni dizajn, vertikalni radijator i GPU mount, patentirani rotacioni PCI-E slotovi i podrška za 200 mm ventilatore.

Ovo kućište nudi dovoljno otvora za vazduh i poklopac za napajanje koji možete ukloniti, a pritom dobijate i dovoljno prostora za provlačenje kablova i čišćenje kućišta. Sa patentiranim rotacijskim PCI-E slotovima možete odabrati način na koji želite vertikalno prikazivati grafičke karte što vam pomaže da dobijete fleksibilan prostor za sistem.

Kućište može da podrži CPU hladnjak maksimalne visine od 172 mm, dual expansion slot VGA dužine do 400 mm bez HDD police i napajanje dužine do 220 mm. Pored dva prethodno instalirana ventilatora, S500 TG može da smesti do tri prednja ventilatora od 140 mm ili dva prednja ventilatora od 200 mm, do dva ventilatora od 200 mm na vrhu i radijator do 360 mm na vrhu, i 420 mm na prednjem delu kako bi se omogućilo da korisnici izgrade svoj željeni high-end sistem.

Gornji prednji panel S500 Steel Tempered Glass Edition Mid-Tower kućišta sadrži dva USB 3.0 porta i dva standardna USB 2.0 priključka.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…