| Vesti | Hardver | Thermaltake lansirao Pacific CL360 Max D5 Hard Tube Water Cooling Kit
Hardver Thermaltake

Thermaltake lansirao Pacific CL360 Max D5 Hard Tube Water Cooling Kit

Iz kompanije Thermaltake stiže Pacific CL360 Max D5 Hard Tube Water Cooling Kit, premium kit za vodeno hlađenje koji je doživeo premijeru na ovogodišnjem COMPUTEX-u.

Pacific CL360 Max D5 komplet za vodeno hlađenje sadrži vrhunski kombinovani komplet koji se odmah može upravljati TT RGB PLUS softverom, a u ponudi je takođe i podrška za Razer Chroma i Amazon Alexa Voice Service.

Pacific CL360 Max D5 Hard Tube Water Cooling Kit sadrži Riing Duo 12 radijatorske ventilatore, Pacific W5 RGB CPU vodeni blok, Pacific PR22-D5 Plus pumpa/rezervoar kombo, Pacific CL360 Plus RGB radijator, bocu T1000 Coolant Pure Clear, osam C-Pro G14 PETG 16mm OD Compressions-a, osam V-Tubler PETG cevi i ostale dodatke.

Svaka komponenta u Pacific CL360 Max D5 kompletu za vodeno hlađenje je posebno odabrana od strane Thermaltake PC DIY stručnjaka. Pacific CL360 Max D5 komplet za vodeno hlađenje namenjen je korisnicima koji su upravo stupili u polje PC DIY Liquid Coolinga i koji bi se mogli zbuniti sa složenim komponentama na tržištu, ili entuzijastima.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…