| Vesti | Hardver | Thermaltake lansira V3 Black Edition Midi kućište
Hardver

Thermaltake lansira V3 Black Edition Midi kućište

thermaltake

 

 

Thermaltake, jedan od lider u proizvodnji kućišta za kompjutere, lansirao je najnovije midi PC kućište u njihovoj V seriji koja je namenjena korisnicima sa tanjim dzepom. Thermaltake V3 Black Edition dolazi u potpuno crnoj boji kako spolja tako i iznutra, sačuvajući moderan izgled sa stepenom originalnosti.

Providno prozorče na zadnjem delu stranice sa leve strane kućišta omogućava pogled u unutrašnjost ka komponentama, na ovaj način dolaze do izražaja i lepi snopovi plave svetlosti od već preinstaliranog ventilatora od 120mm sa zadnje strane koja dalje nestaje u tami kućišta.

 

 

Perfororiran crni prednji panel nudi optimizovan protok vazduha pri čemu čuva uglađen dizajn.

Kao i ostale poznate karakteristike Thermaltake kućišta, i V3 Black Edition krasi optimizovan i efektivan protok vazduha sa dodatna opciona 3 ventilatora : prednji panel podržava dodavanje jednog ventilatora od 120mm, gornji panel nudi opciju instaliranja takođe jednog ventilatora od 120mm, i još jedan se može instalirati na dnu kućišta. Standardni ATX PSII PSU se montira na dnu kućišta gde se nalaze već probušene rupice za ventilator napajanja. Na ovom mestu se nalazi i filter za prašinu koji će sprečiti ulazak prljavštine i prašine u samo napajanje, produžujući vek trajanja napajanja.

 

127a

 

127b

 

127c

 

127d

 

Dimenzije su 430 x 190 x 473 mm (V) x (Š) x (D), tako da je V3 Black Edition praktične veličine ali nudi dovoljno prostora za nadogradnju sistema i nudi mogućnost za dovoljno proširivanja. Tu su četiri 5.25″ i jedan 3.5″ slot sa prednje strane, a iznutra može se iskoristiti četiri 3.5″ i jedan 2.5″. Brz pristup periferijama rešen je sa dva USB 2.0 i HD audio standardnim konektorima (mikrofon, zvučnici).

Sve ovo je dovoljno za pristojan sistem.

V3 Black Edition midi kućište će biti dostupno po preporučenoj ceni od 39$.

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu

 

Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar