| Vesti | Hardver | Thermaltake Core V51 kućište
Hardver

Thermaltake Core V51 kućište

TT Core V51

Thermaltake predstavlja Core V51 mid tower kućište sa bočnim prozorom, novog člana Core serije, koji prati Core V71 i Core V1, zadržavajući dizajn prethodnika sa prepoznatljivom mesh mrežom prednje maske.

Core V51 je pogodan, kako za integraciju sistema vodenog hlađenja, tako i za vazdušna hlađenja. Ovo kućište je namenjeno entuzijastima i podržava najnovije X99 matične ploče (E-ATX, ATX, Micro ATX), kao i high end grafičke karte.

Thermaltake Core V51 kućište je prvenstveno dizajnirano za gejmere. Veliki bočni prozor nudi pogled na unutrašnjost kućišta, dok ventilacione rupe na prednjem i gornjem delu, kao i više nogice kućišta, obezbeđuju bolju ventilaciju. 

  

TT Core V51 1 T

 

Core V51 kućište koristi tool-less dizajn za 5,25” i 3,5” podeoke, a hard disk kavezi u 3 + 2 postavci su takođe odstranjivi, pa korisnici na raspolaganju mogu imati više prostora unutar kućišta za postavljanje željenog rashladnog sistema. 5,25″ kavez je takođe odstranjiv.

 

TT Core V51 2 T TT Core V51 3 T

 

Iza filtera na prednjoj strani kućišta se nalaze dva 120mm ventilatora koji guraju vazduh ka HDD-ovima i grafičkim kartama. Vazduh izlazi iz kućišta zahvaljujući trećem 120mm ventilatoru koji je postavljen na zadnjoj strani.

 

TT Core V51 4 T TT Core V51 5 T

 

Core V51 omogućava korisnicima da izgrade high end sistem, jer podržava i do 420mm dugačke radijatore, odnosno 200mm ventilatore u kombinaciji sa dugačkim grafičkim kartama.

 

Izvor: Thermaltake

 

Kometarišite na forumu