| Vesti | Hardver | Thermaltake brendovi na CES 2019
Hardver

Thermaltake brendovi na CES 2019

Kompanija Thermaltake će zajedno sa svojim brendovima TT Premium, Tt eSPORTS, kao i Thermaltake Mobile – LUXA2, pokazati najnovija tehnološka dostignuća na CES 2019.

Ove godine se Thermaltake fokusira na softverske inovacije i nove proizvodne linije.

Marketinška ideja, SyncALL, Say “Hello TT”, predstavlja ugradnju AI (Artificial Intelligence) i Sync tehnologije u TT RGB PLUS ekosistem.

Samim tim, možete sinhronizovati i aktivirati sve TT RGB PLUS proizvode putem glasovne komande, „Hello TT“.

Novi dodaci TT RGB PLUS porodice uključuju ViewSonic i Team Group Gaming monitor-e.

Da bi se proslavila 20. godišnjica Thermaltake-a, biće predstavljena i linija proizvoda Level 20, uključujući porodicu gejmerskih kućišta, gejming sto za borbenu stanicu i tastaturu sa Cherry prekidačima.

Na kraju, svetski poznati moderi – Stuart Tonks, Marc Molella, Erik Bergwest i Stefan Ulrich će takođe biti prisutni sa svojim umetničkim delovima. Što se tiče samog Thermaltake-a, posetioci će moći da posete štand i pogledaju Level 20 porodicu proizvoda, Level 20 GT RGB Plus, Level 20 GT ARGB, Level 20 XT, Level 20 VT, i Level 20 MT ARGB gejming kućište, uz ViewSonic i Team Group Gaming monitor-e koji se priključuje TT RGB PLUS ekosistemu, uključujući Razer Chroma Lighting, kao i Amazon Alexa.

 

TT 01

 

Toughpower iRGB PLUS Gold serija napajanja će takođe biti prikazana, uz proizvode za hlađenje kao što su Riing Trio, Riing Duo, Pacific R1 Plus DDR4 Memory Lighting Kit, Pacific C240/360 LCS Kit, i P20 i C20 Coolant seriju. Gejmerska divizija Thermaltake-a će predstaviti Level 20 RGB gejming tastaturu, uz specijalnu Razer ediciju, uz premijerno predstavljanje Level 20 RGB gejming miša i podloge.

Takođe, iz gejming divizije navode da su pripremili i par proizvoda poput Level 20 RGB i Level 20 GT BattleStation gejming stola, kao i Thermaltake Real Leather Edition Series gejming stolicu, radi boljeg gejmerskog iskustva.

Tt eSports klasici poput Neptune Elite RGB, Neptune PRO gejming tastatura, SHOCK PRO RGB 7.1 gejming hedset, kao i Black X RGB gejming miš. LUXA 2 brend, će na kraju prikazati pregršt proizvoda iz nagrađivanih serija, poput EnerG Bar Power Adapter Series, koji će posetioci moći i uživo da isprobaju. EnerG Bar Power Adapter je ujedno i kompatibilan sa većinom dostupnih laptopova.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…