| Vesti | Hardver | TEAMGROUP: „T-FORCE XTREEM postigao svetski overkloking rekord“
Hardver

TEAMGROUP: „T-FORCE XTREEM postigao svetski overkloking rekord“

TForce

Kompanija TEAMGROUP je izjavila u svom saopštenju javnosti da je T-FORCE postigao odlične rezultate, u saradnji sa korejskim renomiranim overklokerom SAFEDISK.

„T-FORCE XTREEM DDR4 4500MHz moduli su imali priliku da ugrabe svetski rekord – SUPER PI 32m kalkulaciju, u odnosu na sve profesionalne overklokere iz HWBOT, kao i širom sveta. Ove odlične performanse T-FORCE XTREEM su omogućile završnicu sa SUPER PI 32m kalkulacijom u samo 4 minuta i 5 sekundi, što je fantastično!“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

SUPER PI je značajna benching aplikacija za overclocking DRAM modula, kao i način da se proveri opšta stabilnost specifikacija modula.

Tokom kreiranja T-FORCE su naveli da razumeju potrebu za pokazivanjem visokih performansi i stabilnosti pred svim korisnicima.

Tokom SAFEDISK testiranja, korišćeni su T-FORCE XTREEM DDR4 4500MHz modul, Intel Core i9 9900K Coffee Lake-S CPU, kao i ASUS ROG Maximus IX Apex matična ploča.

 

TForce 01 T

 

Sami rezultati su postavljeni na HWBOT stranicu, i putem cele javne platforme kako bi se svi zainteresovani uverili u ponuđene performanse T-FORCE modula.

„Kvalitet ovog modula sa 4500 MHz uključuje insistiranje na korišćenju kvalitetnog originalnog Samsung DDR4 B-die IC-a koji je prošao kroz različite rigorozne interne testove, kao i vrhunski proces ekstruzije aluminijuma i CNC obradu.

TEAMGROUP se uvek fokusira na postizanje ekstremnih performansi računara kako bi zadovoljio želju globalnih igrača za brze performanse. TEAMGROUP će održati obećanje da će predstavljati sve više i više odličnih modula za postizanje što više svetskih rekorda.“ – navodi se u izveštaju čelnika.

 

TForce 02 T

 

Izvor: TEAMGROUP

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi