| Vesti | Hardver | TEAMGROUP predstavio Dash Card UHS-i microSD karticu
Hardver

TEAMGROUP predstavio Dash Card UHS-i microSD karticu

Dash Cam

Proizvođač memorija TEAMGROUP je predstavio novo izdanje Dash Card-a, memorijske kartice specijalno napravljene za dashboard kamere.

Dash Card je dizajnirana tako da nudi dugotrajne i stabilne performanse skladištenja i visoku kompatibilnost sa kamerama na tržištu.

Nakon rigoroznih testova kvaliteta i verifikacije kompatibilnosti, iz TEAMGROUP tvrde da su dokazali je da je ovo povoljan izbor za memorijsko skladištenje unutar dashcam-a.

TEAMGROUP-ova Dash Card je memorijska kartica pažljivo dizajnirana za dashboard kamere i video nadzor.

Sa specifikacijom UHS-I U1 (klasa 10), kamera je u mogućnosti da snima video visokog kvaliteta i visoke rezolucije Full HD 1080p (30fps) bez ikakvih laganih ili neugodnih pokreta.

Može jasno snimiti vozačke slike ili ključne trenutke i pružiti ih kao dokaz da pojasni uzrok i odgovornost nesreće. Dash kartica je prošla proveru kompatibilnosti sa mnogim glavnim kamerama na tržištu, a takođe je testirana i za funkcije kao što su video zapis ili fotografisanje.

Dash Card poseduje visoku kompatibilnost, dugoročne i stabilne performanse skladištenja koje mogu u potpunosti snimiti putovanje i ključne slike. Dash kartica je testirana pod svim vrstama teških uslova. Iz TEAMGROUP navode da kartica može funkcionisati normalno na ekstremnoj temperaturi od -25 do 85 stepeni Celzijusa, kao i da je otporna na udarce, vodu, ili rendgenske zrake.

 

Dash Cam 01

 

Izvor: TEAMGROUP

 

Komentarišite na forumu…