| Vesti | Hardver | Stigao je bežični gejming miš Logitech G PRO
Hardver

Stigao je bežični gejming miš Logitech G PRO

G Wireless

Logitech G je predstavio novi miš koji dolazi iz Logitech porodice proizvoda, Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse.

Navodi se da je ovo prvi Logitech G LIGHTSPEED bežični gejming miš koji je dizajniran sa i za profesionalne esports igrače.

Logitech G PRO Wireless miš je kreiran sa akcentom na što profesionalniju igru uz Logitech G-ovu sledeću generaciju HERO 16K senzora za preciznost, odziv i brzinu senzora.

Takođe, implementirana je LIGHTSPEED bežična tehnologija koja obezbeđuje što bolje performanse. PRO Wireless bežični miš teži svega 80g, i kompatibilan je sa Logitech G POWERPLAY sistemom za bežično punjenje.

„Uvek smo verovali da će bežična mreža napredovati, tako da profesionalci mogu igrati i pobediti uz našu bežičnu opremu“, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni direktor Logitech Gaming.

 

 

„Imali smo igrače koji su koristili ovaj miš na takmičenjima tokom nekoliko meseci, te je u pitanju dokazan pobednik.“ Logitech G PRO Wireless poseduje  HERO 16K senzor, koji sadrži novi objektiv i ažurirani algoritam za praćenje koji pruža ultra-precizno praćenje bez ubrzanja ili filteringa kroz celi DPI opseg.

Može da premaši 400 IPS i isporučuje 16.000 DPI praćenja. U kombinaciji sa LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom, Logitech G PRO Wireless obezbeđuje igranje igara bez lagovanja, uz report rate od 1ms, optimizovanom bežičnom vezom i povoljnim odzivom za pouzdane performanse na nivou konkurencije.

LIGHTSPEED Wireless USB prijemnik se može čuvati unutar miša radi lakše prenosivosti. Iz Logitech-a navode, da je miš dizajniran u saradnji sa više od 50 esports profesionalaca, a rezultat je miš koji je lak i udoban i isporučuje najbolje moguće performanse.

Miš takođe poseduje uklonjive leve i desne strane tasteri za ambidekstre, a svi tasteri i LIGHTSYNC RGB osvetljenje takođe mogu biti prilagođeni korišćenjem Logitech Gaming Software (LGS).

Dugme DPI nalazi se na donjem delu Logitech G PRO Wireless da bi sprečio nenamerne promene DPI u igri. Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse i Logitech G PRO Gaming Mouse sa HERO senzorom su dostupni uz predložene maloprodajne cene od 149,99 dolara i 69,99 dolara, respektivno.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu…