| Vesti | Hardver | Sparkle Computer izbacuje 80 Plus Gold napajanja od 1000W i 1250W
Hardver

Sparkle Computer izbacuje 80 Plus Gold napajanja od 1000W i 1250W

sparkle

 

 

 

 

Sparkle Computer je najavio jutros da će ući na tržište svetski najkvalitetnijih napajanja pod sertifikatom 80+ Gold klase napajanja. Početkom naredne nedelje, Sparkle će izbaciti najnovije modele od 1250W kao i 1000W Gold klase napajanja u vodećim trgovinama širom USA, kao i online prodavnicama. Uz Sparkle Gold klasu napajanja možete biti te sreće i dobiti specijalni kupon od 100$ vrednosti u igrama.

 

 

 

 

Unutar paketa, potrošač može dobiti poklon od 3 pune verzije igara, od popularne Tom Clancy i Brother in Arms franšize od Ubisoft kompanije, i to sve dok zalihe traju. Slika dole pokazuje model GW-EPS1250DA, što je ustvari Sparkle 1250W Gold klase napajanje.

 

GW_EPS1250DA

 

„Sparkle najnovija serija Gold klase napajanja od 1250W i 1000W su kombinacija visokih performansi sa visokom energetskom efikasnošću koje pružaju napajanja samo iz najkvalitetnije klase, koje su sertifikovane na 80 Plus Gold nivou, što znači da su dizajnirani da prevazilaze zahteve igrača kao i PC entuzijasta, dok u isto vreme uspevaju da ostanu štedljivi u okviru green standarda. Najnovija generacija napajanja je napravljena za entuzijaste u cilju pružanja i više nego dovoljno snage za uspešno napajanje i do tri najzahtevnije grafičke karte koje su dostupne na tržištu danas.“

 

 

Izvor : legitreviews

Komentarišite na forumu

Tagovi