| Vesti | Hardver | SP predstavio USB 2.0 OTG fleš disk – Mobile X21
Hardver

SP predstavio USB 2.0 OTG fleš disk – Mobile X21

SPUSB 2.0 OTG Flash Drive Mobile X21

SP/ Silicon Power je predstavio USB 2.0 OTG fleš disk – Mobile X21, sa mikroUSB i USB 2.0 priključkom. Ovaj multifunkcionalni uređaj olakšava transfer podataka između računara i Android smart telefona i tableta, a usput daje dodatni memorijski prostor, te korisnici neće više morati da koriste kablove ili da traže WiFi hotspot.

SP Mobile X21 sa svojom sofisticiranom kombinacijom metala i plastike nudi korisnicima moderan, sažet i smeo dizajn, koji odgovara njihovom stilu. Ekstremno je mali i lagan, što olakšava nošenje. Zaštitna kapica jednostavna je za upotrebu, jer ima mehanizam rotiranja za 360°, što daje i sigurnost da se neće izgubiti.

 

SPUSB 2.0 OTG Flash Drive Mobile X21 02

 

Mobile X21, kao prenosno rešenja za čuvanje i transfer podataka među uređajima pruža veću brzinu i sigurnost nego mobilni internet, WiFi ili Bluetooth. Nema više nepotrebnih kablova i adaptera ili brige da li će doći do prekida signala. Dostupan je u crno-srebrnoj verziji od 8GB, 16GB i 32GB i podržan je doživotnom garancijom.

 

SPUSB 2.0 OTG Flash Drive Mobile X21 03

 

SP je razvio i besplatnu aplikaciju – SP File Explorer za uređenje fajlova na Android uređajima, koja podržava USB OTG. Bez komplikovanih podešavanja, SP File Explorer svojom funkcijom za automatsku kategorizaciju omogućava efikasnije uređenje podataka. Takođe, nudi i one-touch backup.

 

SPUSB 2.0 OTG Flash Drive Mobile X21 01

 

Svi SP USB fleš diskovi dolaze sa SP Widget application software-om, koji obezbeđuje back up, kao i sa 60-dnevnom probnom verzijom NIS-a (Norton Internet Security). Tu je i Recuva File Recovery, koji omogućava korisnicima da povrate izbrisane fajlove, uključujući slike, dokumente, muziku i video.

 

Izvor: Silicon Power

 

Kometarišite na forumu