| Vesti | Hardver | Snakebyte predstavio Gaming:Seat stolice
Hardver

Snakebyte predstavio Gaming:Seat stolice

Snakebyte

Snakebyte Group su predstavili nove gejmerske stolice, na koje je stavljen akcenat na profesionalnu gejmersku populaciju kao i na optimalne performanse i podesivost radi što komfornijeg gejminga.

Gaming:Seat se navodi kao serija stolica koja poseduje visok nivo podesivosti, kao i mogućnost da bilo koji igrač može da pronađe svoju idealnu poziciju, kao i podršku tokom intezivnih igračkih sesija.

Naime, Gaming:Seat poseduje odmaralište za noge, ispod sedišta koje se izvlači, bilo da gejmeri žele ležerni gejming ili ne.

Prateći BIFMA standard baze i mehanizma, lako se mogu pronaći idealne pozicije, a tu su još i tri boje, gde gejmeri mogu da biraju da li žele da uklope svoju stolicu da preferiranom gejming platformom.

Tim eSports-a DIVIZON je imao prilike da testira ovu Gaming:Seat stolicu, a CEO Dennis Schmidt je izjavio:

„Naši profesionalni igrači poznaju značaj balansirane, udobne i praktične igračke stolice za igračke performanse i bili smo oduševljeni saradnjom sa Snakebyte-om prilikom testiranja novog Gaming:Seat-a. Naš tim smatra da je to prvi izbor zahvaljujući njegovim visoko prilagodljivim osobinama i visokokvalitetnom konstrukcijom. „

Mike Steup, predsednik i CEO Snakebyte Group je takođe izjavio: „Gaming:Seats zauzimaju jedan deo na polju gejming periferija i sektor gde mislimo da možemo da doprinesemo inovacijama. Uz kompetitivni, online gejming koji postaje sve više i više dominantan, gejmeri zahtevaju udobnost i praktičnost koja će im omogućiti da igraju najbolje što mogu. Mislimo da će Gaming:Seat ponuditi rešenje koje zaslužuju.“

 

Snakebyte 01 T Snakebyte 02 T Snakebyte 03 T

 

Izvor: Snakebyte Group

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar