| Vesti | Hardver | SilverStone predstavio novo HTPC kućište ML06-E
Hardver

SilverStone predstavio novo HTPC kućište ML06-E

SilverStone ML06-E

SilverStone je predstavio novo HTPC kućište, ML06-E, koje predstavlja unapređenu verziju popularnog Mini-ITX HTPC kućišta Milo ML06. Dimenzije novog modela su ostale nepromenjene, sa zapreminom od svega 7 litara, ali je unutrašnjost kućišta doživela neke promene u odnosu na originalnu verziju. ML06-E je dobio drugi ekspanzioni slot za podršku boljih niskoprofilnih grafičkih karti ili za ekspanzione karte koje zauzimaju dva slota.

Novo HTPC kućište od SilverStona je namenjeno Mini-DTX i Mini-ITX matičnim pločama i napajanjima formata SFX. Najviše će odgovarati korisnicima koji traže kućište za kompaktan sistem sa grafičkom kartom ili TV tjuner karticom, za potpuni multimedijalni doživljaj. 

SilverStone Milo ML06-E može da se pohvali prednjim panelom od brušenog aluminijuma, zbog čega će se odlično uklopiti u svaki moderan prostor. Fabrički je opremljen jednim 120mm ventilatorom (1500rpm) i može da primi još dva od 80mm, a podržava četiri 2.5” HDD ili SSD uređaja, kao i jedan optički uređaj.

 

SilverStone ML06-E 1 T SilverStone ML06-E 2 T

 

Novi SilverStone ML06-E nudi dva USB 3.0 priključka i po jedan Audio i MIC priključak. Spoljašnje dimenzije su mu 350mm x 99mm x 205mm (Š x V x D).

 

SilverStone ML06-E 3 T SilverStone ML06-E 4 T

 

Ovo kućište je već dostupno na svetskom tržištu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 90,60 američkih dolara.

 

Izvor: SilverStone

 

Komentarišite na forumu