| Vesti | Hardver | Sharkoon gejming komplet
Hardver

Sharkoon gejming komplet

Sharkoon predstavlja Shark Zone seriju proizvoda namenjenih gejmerima

 

Sharkoon proširuje svoju ponudu gejmerskih periferija novom Shark Zone serijom proizvoda, specijalno dizajniranih za gejmere.

Ove proizvode obeležava prepoznatljivi crno-žuti dizajn i Sharkoon kvalitet u kombinaciji sa pristupačnim cenama. Na tržištu će se prvo naći H10 gejming slušalice, M20 gejming miš i P40 podloga za miša. 

  

Shark Zone H10 stereo gejming slušalice na kablu imaju kontrolu za jačinu zvuka, kao i mute funkciju za mikrofon. Zahvaljujući driver-u (zvučniku) od 40mm, H10 nudi kvalitetan zvuk za bolje igračko iskustvo. Mikrofon je pokretljiv i fleksibilan, a slušalice su u potpunosti postavljene mekanim materijalom, pa su udobne za nošenje, što je gejmerima veoma bitno jer će ih koristiti i po više sati.

 

Sharkoon Shark Zone H10 T

 

H10 slušalice se povezuju preko dva pozlaćena 3,5mm stereo džek priključka. Kabel je dugačak 2,5m. U paketu sa slušalicama dobijate i vrećicu za transport, pa ih uvek možete nositi sa sobom na LAN žurke. H10 slušalice su dostupne po ceni od 21,99 evra.

 

Shark Zone M20 gejming miš je posebno dizajniran za prohteve modernih kompjuterskih igara, a pritom je i jedinstvenog izgleda. Levi i desni klik su opremljeni Omron prekidačima koji garantuju dug život miša. Tu je i novo treće dugme, koje odgovara domalom prstu i može se programirati po želji.

 

Sharkoon Shark Zone M20 T

 

Optički senzor ovog miša nudi raspon i do 3200dpi-a. Na raspolaganju imate ukupno devet dugmića koje programirate prema svojim potrebama preko softvera za konfiguraciju kojeg dobijate sa mišem. Zahvaljujći internoj memoriji, sva podešavanja su sačuvana na samom mišu, pa ga možete koristiti na bilo kojem računaru bez dodatne instalacije softvera. Gejmeri mogu i težinu miša podesiti prema svojim prohtevima. M20 se povezuje preko pozlaćenog USB priključka sa Shark Zone dizajnom, a miš ima i stilizovano LED osvetljenje i kabel presvučen žutim tekstilom. M20 gejming miš je dostupan po ceni od 21,99 evra.

 

Shark Zone P40 podloga za miša je takođe namenjena gejmerima. Ova podloga odgovara svakom tipu miša, a izdržljiva tekstilna površina omogućava minimalan otpor prilikom korišćenja miša. Donji deo podloge je gumiran, kako se ne bi pomerala pri korišćenju. P40 podlogu možete saviti u rolnu radi lakšeg transporta.

 

Sharkoon Shark Zone P40

 

Dimenzije ove podloge su: 355 x 255 x 2,5mm, što je i više nego dosta prostora za upotrebu miša pri igranju. P40 podloga ima opšivene ivice (DurableStitch) koje se neće lako trošiti. Ovu podlogu za miša možete nabaviti po ceni od 9,99 evra.

 

Izvor: Techpowerup

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar