| Vesti | Hardver | SanDisk predstavio microSD kapaciteta 400 GB
Hardver

SanDisk predstavio microSD kapaciteta 400 GB

SanDisk400

Kada biste proverili, koliko bi vam prostora trebalo da uskladištite sve vaše bitne podatke? Ako vam 400 GB zvuči kao više nego dovoljno slobodnog mesta, SanDisk je pripremio microSD koji u sebi sadrži 400 GB kapaciteta, a za koga i sam SanDisk tvrdi kako je to najveći microSD po veličini smeštenih podataka na svetu.

SanDisk Ultra microSDXC UHS-i kartica dolazi na teren dve godine nakon što je kompanija predstavila microSD kapaciteta 200 GB.

U saopštenju kompanije stoji da može napakovati brzine transfera od 100 MB, tu je A1 App Performance Class specifikacija koja omogućuje brže lansiranje aplikacija, a i do 40 sati Full HD video materijala može biti smešteno.

Kako su čelnici kompanije pozitivni po pitanju kapaciteta i performansi, ipak, cena koju morate izdvojiti kako biste koristili sve blagodeti ovog SanDisk Ultra modela iznosi 250 dolara.

Takođe, za korisnike iPhone-a, SanDisk je obezbedio storage dock za Apple handset.

Sve što treba da uradite je da uključite vaš iPhone u SanDisk iXpand Base kako biste bekapovali do 256 GB vaših podataka. Ovaj storage dock se može nabaviti po ceni od 200 dolara, a tu su i jeftinije varijante od 32, 64, kao i 128 GB prostora, sa cenama koje se kreću od 50 dolara.

 

Izvor: SanDisk

 

Komentarišite na forumu