| Vesti | Hardver | Samsung predstavio Notebook 9 Pen
Hardver

Samsung predstavio Notebook 9 Pen

Notebook9

Iz kompanije Samsung Electronics nam stiže novi Notebook 9 Pen, 2-u-1 PC sa ugrađenim S Pen-om, za koga iz kompanije navode da omogućava korisnicima da postignu svoj pravi kreativni potencijal, dok je sam Notebook 9 Pen namenjen onima koji zahtevaju uređaj koji se uklapa u njihov način rada, uz dodatnu fleksibilnost.

„Izbor i kreativnost idu ruku pod ruku, a oni koji stvaraju zaslužuju fleksibilnost da rade onako kako žele“, rekao je YoungGyoo Choi, viši potpredsednik i šef PC biznis tima i tima za mobilne komunikacije u Samsung Electronics.

„Uz poboljšani dizajn i performanse, zajedno sa najnaprednijim S Pen-om, novi notebook 9 Pen je savršen za savremene profesionalce koji traže posebno visoke zahteve na svojoj tehnologiji.“

Notebook 9 Pen je napravljen od all-metal i aluminijumskog rama, i dizajniran je da bude estetski privlačan i izdržljiv prenosivi uređaj.

Dolazi u dve nove boje, Ocean Blue i Platinum White.

 

Notebook9 01

 

S Pen je maksimalno optimizovan kako biste mogli da neometano crtate, ili kontrolišete Notebook 9 Pen, uz sniženu latenciju do dva puta veću u odnosu na prethodni model.

Opcije S Pen se mogu podešavati, tako da se možete odlučiti između tri različita vrha olovke koja bi vam olakšala rad, a postoji i opcija pretvaranja vaših beleški u digitalni tekst, ali i nacrta ili dijagrama u čistije verzije – doduše uz Myscript Nebo App, koja nudi trial period od mesec dana.

Notebook 9 Pen ispod krova nudi najnoviju osmu generaciju Intel Core i7 procesora, a uz mogućnosti brzog punjenja, baterija može izdržati do 15 sati korišćenja.

 

Notebook9 02

 

Proces logovanja na vaš uređaj takođe je zaštićeno uz još jedan faktor, a to je provera otiska prsta, kao i sken lica. Što se tiče fleksibilnosti i brzine, Notebook 9 Pen nudi dva Thunderbolt 3 porta, kao i Gigabit WiFi podršku.

Displej nudi uži bezel radi boljeg vizuelnog užtika, zajedno sa živopisnim bojama i nivoom osvetljenja, a kvalitetan zvuk će pratiti svaki vaš rad uz AKG zvučnike.

Sa novom tehnologijom ThunderAmp pametnog pojačala, možete glatko povećati jačinu zvuka do maksimalnog kapaciteta i uživati u omiljenom sadržaju bez potrebe za eksternim zvučnicima.

Nadograđeni Notebook 9 Pen je uveliko dostupan u Koreji, a SAD, Kina, Brazil i Hong Kong će sačekati do rane 2019. godine.

 

Notebook9 03

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi