| Vesti | Hardver | Rainbow Six Siege spreman za PS5 i Xbox Series X
Hardver

Rainbow Six Siege spreman za PS5 i Xbox Series X

Rainbow Six Siege će biti dostupan za igranje na PlayStation 5 i Xbox Series X konzolama kada se one lansiraju, naveo je direktor kompanije Ubisoft Leroy Athanassof za portal Windows Central. Pored toga, biće implentiran i cross-generation multiplay, što znači da će kupci konzole nove generacije moći igrati igru sa prijateljima koji poseduju PS4 trenutne generacije i Xbox One.

„Ne mogu vam dati tačan datum“…“ali ono što mogu da vam saopštim jeste da će ovaj naslov biti na konzolama PS5, kao i Xbox Series X od početka lansiranja“. Ubisoft-ovo obećanje o kompatibilnosti na više platformi za Rainbow Six Siege je u skladu sa onim što je sam Microsoft zagarantovao za Halo: Infinite i druge naslove.

Šef Xbox Game Studios Matt Booty nedavno je rekao da će first-party Series X naslove takođe biti moguće igrati na Xbox One, dodajući da Microsoftove sopstvene igre Series X neko vreme neće biti ekskluzivne na toj konzoli.

Athanassoff je takođe naveo da će Rainbow Six Siege verzija na konzolama sledeće generacija biti ista ona koje će PC igrači već igrati. „Ono što želimo za ovu igru je da mi nikada, nikada, nikada ne podelimo našu zajednicu,“ rekao je direktor igre Leroy Athanassoff.

„Želimo da budemo na što većem broju platformi.“ Međutim, dok će igrači dobijati najsavremeniju verziju Rainbow Six Siege, Ubisoft je već rekao da Division 2 neće prvobitno doći na PS5, mada bi mogao raditi i sa kompatibilnošću unazad.

 

Izvor: Windows Central

 

Komentarišite na forumu…