| Vesti | Hardver | Raijintek Triton AIO CPU kuler
Hardver

Raijintek Triton AIO CPU kuler

Raijintek Triton

Raijintek je nedavno predstavio Triton, svoj prvi all-in-one sistem vodenog hlađenja. Ovaj AIO CPU kuler je namenjen entuzijastima i gejmerima, ali i prosečnim korisnicima kojima je stalo do estetike.

Raijintek Triton koristi bakarni vodeni blok posebnog dizajna, sa novim sistemom mikro kanala koji ima veću površinu za predaju toplote.

Triton AIO pumpa je, prema rečima proizvođača, dizajnirana tako da obezbedi što veći protok sa što manje buke. Unutar nje se nalaze i dve LED lampice radi vizuelnog doživljaja, a rupa za punjenje tečnosti je na pristupačnom mestu. 

  

Raijintek Triton 1 T Raijintek Triton 3 T
   
Raijintek Triton 8 T Raijintek Triton 9 T

 

Arhitektura radijatora takođe ima novi dizajn. Rebra su gusto pakovana radi što boljih rezultata, a radijator dolazi sa fabrički montiranim ventilatorima i RPM kontrolerom.

 

Raijintek Triton 4 T Raijintek Triton 6 T Raijintek Triton 7 T

 

Raijintek Triton je kompatibilan sa svim modernim Intel i AMD platformama i jednostavan je za montiranje. Iz fabrike dolazi već napunjen providnom tečnošću (koja ne provodi struju), a uz njega dobijate i dodatne bočice sa bojom ukoliko ne želite da tečnost ostane providna.

 

Raijintek Triton 5

 

Kao što ste videli sa fotografija, možete birati između zelene, crvene i plave boje.

 

 

Na evropskom tržištu je trenutna maloprodajna cena ovog vodenog hlađenja oko 80 evra.

 

Izvor: Techpowerup

 

Komentarišite na forumu