| Vesti | Hardver | Predstavljeni novi uređaji iz Epson-ove T-serije
Hardver

Predstavljeni novi uređaji iz Epson-ove T-serije

Epson

Kompanija Epson je na Grafima sajmu u Beogradu prikazala četiri nova uređaja iz T-serije štampača velikog formata.

Radi se o modelima SureColor SC-T3100 i SC-T5100 koji nude brzinu, preciznost i pouzdanost u kompaktnom dizajnu, kao i o modelima SC-T3400 i SC-T5400, tehničkim štampačima profesionalnih performansi.

SureColor T3100 i SureColor T5100 nude rešenje za profesionalce širokog spektra delatnosti, uključujući arhitekturu, inženjering, CAD, GIS, obrazovanje, kao i korporativnim ili kućnim korisnicima.

Oba modela (24-inčni SC-T3100 i 36-inčni SC-T5100) dostupni su u desktop ili stojećoj konfiguraciji.

Funkcionalnost automatskog prebacivanja omogućuje štampačima da sami zamenjuju između papira velikog formata i A4 / A3 veličina papira, bez potrebe da korisnik bilo šta radi.

Osim toga, zahvaljujući integrisanom bežičnom i Wi-Fi Direct povezivanju, korisnici mogu lako da štampaju i sa tableta ili pametnih telefona, ili da koriste novi 4.3-inčni LCD ekran u boji sa jednostavnim i intuitivnim menijem i navigacijom.

 

Epson 01

 

„Zadovoljstvo mi je da u Beogradu pokažem naše najnovije SureColor T3100 i T5100 modele koji su dizajnirani za inovatore – inženjere, dizajnere, arhitekte i sve one druge koji traže kompaktni štampač velikog formata, koji će se lepo uklopiti u njihov radni prostor“, rekao je Dankan Ferguson, izvršni direktor za prodajna i poslovna odeljenja pri kompaniji Epson Europe u oblasti profesionalne štampe i robotike.

 

Epson 02

 

„Nadovezujući se na najnovije Epsonove tehnologije za pružanje vrhunskih performansi štampe, novi štampači omogućuju korisnicima da bežično prave tačne i živopisne otiske, sa tableta i pametnih telefona, praktično bilo gde.“

Epsonovu ponudu u T-seriji uređaja upotpunjuju takođe prikazani 24-inčni SureColor SC-T3400 kao i 36-inčni SureColor SC-T5400, usmereni ka poslovnim korisnicima koji cene preciznost i pouzdanost, uz povoljni ukupni trošak vlasništva.

 

Epson 03

 

Dankan Ferguson je tokom prezentacije uređaja na Grafima sajmu istakao: „Jednostavno je, tehnologija je tu kako bi vas učinila što produktivnijim. Bilo da radite na detaljnim CAD crtežima, reklamnim posterima ili nečemu trećem, SureColor SC-T3400 i SureColor SC-T5400 daju impresivne rezultate. Produktivnost je dodatno poboljšana i uz pomoću velikih kapaciteta kertridža za mastilo i četiri boje UltraChrome KSD2 mastila koje je i vodootporno.“

„Veoma smo zadovoljni našim najnovijim uređajima T-serije, koji dodatno proširuju Epsonov već impresivni asortiman tehničkih štampača. Napravljeni uz pomoć naših tehnologija koje pružaju vrhunske performanse štampe, savršeno se uklapaju u većinu poslovnih okruženja, a korisnicima omogućuju da bežično štampaju sa tableta ili pametnih telefona,“ zaključio je Dankan, koji je na Epsonovom štandu na Grafima sajmu osim novih uređaja T-serije, pokazao i pregršt drugih rešenja koja kompanija nudi u oblasti profesionalne štampe poput sublimacijskih štampača, DTG printera za direktnu štampu na tekstilu, foto štampača i drugih.

 

Epson 04

 

Izvor: Epson

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi