| Vesti | Hardver | Počela prodaja Raijintek Aeneas kućišta
Hardver

Počela prodaja Raijintek Aeneas kućišta

Raijintek Aeneas

Raijintek Aeneas micro-ATX kućište se pojavilo u prodaji na evropskom tržištu. Glavna karakteristika spoljašnjosti ovog kućišta, osim njegovog oblika, je plavo LED osvetljenje na određenim mestima. Proizvođač ipak napominje da je ovo kućište dizajnirano sa ciljem da bude što bolje provetreno i da je uglavnom namenjeno entuzijastima.

Aeneas podržava instalaciju osam ventilatora, uključujući mesto za 200mm ventilator na prednjoj strani kućišta. Kućište dolazi sa dva fabrički instalirana 120mm ventilatora na prednjoj strani i dva 140mm ventilatora na zadnjoj strani kućišta. 

 

Od bitnijih karakteristika unutrašnjosti treba navesti da se tacna od matične ploče može vaditi iz kućišta, da maksimalna visina CPU kulera iznosi 180mm, a maksimalna dužina grafičkih karti 310mm. U prednjoj strani kućišta ima mesta za 240mm radijator, a pri vrhu za 280mm radijator.

 

Raijintek Aeneas 4 T Raijintek Aeneas 5 T Raijintek Aeneas 6 T

 

Raijintek Aeneas primenjuje tool-less dizajn za instalaciju ODD-a i HDD-a, a u njega staje četiri 3.5″ ili 2.5″ uređaja, kao i pet 2.5″ uređaja sa opcionim kavezom.

 

Raijintek Aeneas 1 T Raijintek Aeneas 2 T Raijintek Aeneas 3 T

 

Kućište dolazi i sa po dva USB 3.0 i USB 2.0 priključka, a meš mreža je obložena filterima za prašinu.

 

 

Raijintek Aeneas dolazi u dve boje, crnoj i beloj, a korisnici mogu birati između modela sa i bez bočnog prozora.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu