| Vesti | Hardver | Počela prodaja AMD PRO procesora A serije u računarima sa Windowsom 10
Hardver

Počela prodaja AMD PRO procesora A serije u računarima sa Windowsom 10

AMD PRO A-Series

AMD je već predstavio svoju novu liniju AMD PRO mobilnih procesora A serije (poznatih pod kodnim nazivom „Carrizo PRO“) namenjenih tržištu pristupačnih poslovnih laptop računara. U saradnji sa kompanijama HP, ExactTrak i Qualcomm Technologies, podružnicom kompanije Qualcomm Incorporated, AMD sada donosi obilje unapređenih sigurnosnih mogućnosti i performansi, uključujući i pokretanje poslovnih laptop računara sa Windows 10 operativnim sistemom, posebno za firme koje planiraju nadogradnju.

„Naši novi AMD PRO procesori omogućavaju vrhunske performanse i pouzdanost za današnje poslovne korisnike, nudeći im izbor i pristupačnost za ostvarivanje njihovih specifičnih poslovnih potreba“, kaže David Bennett, korporativni potpredsednik i generalni menadžer poslovnih proizvoda u AMD-u. „Mi IT menadžerima omogućavamo da održe sigurnost, stabilnost i pouzdanost okruženja, nudeći im nenadmašnu pouzdanost, stabilnost i dugovečnost procesora, kao i priliku za bogatije sistemske konfiguracije.“ 

AMD PRO procesori A serije su ciljno dizajnirani za poslovne korisnike, nudeći im dugotrajnu komercijalnu vrednost i mogućnost da se oslone na 24-mesečnu posvećenost, 18-mesečnu stabilnost slike i produženu OEM garanciju do čak 36 meseci.

 

AMD PRO A-Series 1

 

Sa podrškom za „Distributed Management Task Force“ (DMTF) standard i  industrijski standard za Desktop i Mobilnu Arhitekturu za Sistemski Hardver (DASH), Novi AMD PRO procesori omogućavaju veću fleksibilnost organizacije u multi-klijentskim okruženjima po pristupačnim cenama. Kako mobilnost nastavlja da transformiše poslovanje, IT rukovodioci se okreću tehnološkim kompanijama za najbolje alate i rešenja. Sarađujući sa kompanijom Qualcomm Technologies, AMD i HP su radili na stvaranju ponude sa najmodernijim modemskim tehnologijama, za najnovije modele HP EliteBooks laptop računara.

 

AMD PRO A-Series 2 T

 

Zbog nedavnih sigurnosnih provala u korporativne sisteme, IT rukovodioci su konstantno pod velikim pritiscima od strane upravnih odbora da osiguraju poslovno osetljive sisteme. Kombinacija hiper-mobilnih radnika i sve većeg broja sigurnosnih pretnji predstavlja značajan izazov za poslovne menadžere. AMD i ExactTrak su odlučili da savladaju neke od ovih izazova sa svojom Security Guardian hardverskom tehnologijom.

 

AMD PRO A-Series 3 AMD PRO A-Series 4

 

AMD PRO mobilni procesori A serije su dostupni u većini online prodavnica i trenutno se nalaze u HP EliteBook 705 G3 laptop računarima, uključujući HP EliteBook 725, 745 i 755 seriju.

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu