| Vesti | Hardver | Phanteks Enthoo Evolv mATX Tower kućište
Hardver

Phanteks Enthoo Evolv mATX Tower kućište

Phanteks EVOLV

Phanteks je predstavio svoje prvo mITX/mATX kućište. Enthoo Evolv je takođe prvo Phanteks-ovo kućište u potpunosti izrađeno od aluminijuma. Kompaktnog je dizajna i ima bočni prozor.

Ovo kućište je fabrički opremljeno jednim 200mm ventilatorom sa prednje strane i jednim 140mm ventilatorom sa zadnje strane. Oba ventilatora (PH-F200SP i PH-F140SP) pripadaju novoj, redizajniranoj i poboljšanoj, Phanteks SP seriji.

Uz kućište dolazi i PWM razdelnik, kao i Phanteks-ove Hoop-N-Loop vezice za kablove koje, u kombinaciji sa posebnom donjom komorom za hard diskove i sakrivanje kablova, obezbeđuju uredno kabliranje. 

  

Phanteks EVOLV 02 T Phanteks EVOLV 10 T
   
Phanteks EVOLV 04 T Phanteks EVOLV 11 T

 

Enthoo Evolv podržava sisteme za vodeno hlađenje i dugačke grafičke karte (do 318mm). Na raspolaganju imate i posebno mesto predviđeno za rezervoar, kao i mesto za pumpu, sa antivibracionim nosačima. Tu su i tri mesta za instalaciju single ili dual radijatora (120mm i 140mm form factor).

 

Phanteks EVOLV 01 T Phanteks EVOLV 09 T
   
Phanteks EVOLV 03 T Phanteks EVOLV 12 T

 

Kućište ima veoma zgodan Drop-N-Lock sistem za instalaciju SSD-ova, filtere za prašinu koje možete skidati, kao i HDD kavez koji takođe po potrebi možete izvaditi i na njegovo mesto staviti pumpu.

 

Phanteks EVOLV 05 T Phanteks EVOLV 06 T Phanteks EVOLV 07 T
     
Phanteks EVOLV 08 T Phanteks EVOLV 14 T Phanteks EVOLV 15 T

 

Stranica se otvara kao i klasična vrata na šarkama (tool less), a skidanje prednjeg panela takođe ne zahteva nikakav alat, što olakšava pristup komponentama. Što se prednjeg LED osvetljenja tiče, možete birati između 4 različite boje.

 

 

Dimenzije Enthoo Evolv kućišta su 230mm x 450mm x 400mm, a postoji u crnoj i beloj varijanti. Na kućište se dobija do 5 godina garancije. Preporučena cena za crni model je 130$, a za beli model 140$.

 

Izvor: Phanteks

 

Komentarišite na forumu