| Vesti | Hardver | Otvara se drugi Mi Store u Beogradu
Hardver

Otvara se drugi Mi Store u Beogradu

Nakon uspešnog otvaranja prve Mi prodavnice u Srbiji, koje su obeležili neverovatni popusti, dugački redovi zainteresovanih kupaca i brojne poznate ličnosti, Xiaomi uz partnerstvo sa lokalnim distributerom, kompanijom PC Centar, otvara drugu Mi prodavnicu u Srbiji, u novom tržnom centru Ada Mall, 24.05. (petak) sa početkom u 12h.

Povodom otvaranja, Xiaomi je pripremio velike popuste i akcije.

Svi koji donesu bilo koji polovni Xiaomi telefon dobijaju 30% popusta na kupovinu novog telefona.

Ceo ecosystem Xiaomi proizvoda na popustu je od 15% a GOLD linija mobilnih telefona Mi A1, Redmi 5A, Mi A2 samo na dan otvaranja prodaju se po specijalnim cenama zbog kojih iznova vredi čekati u redu.

To nije sve, premijerno će biti predstavljen i telefon Mi 9 SE po specijalnoj akcijskoj ceni.

U ekskluzivnom prostoru u Ada Mall svi zainteresovani mogu da pogledaju čitav prodajni protfolio kompanije Xiaomi koji se po ponudi ne razlikuje od onoga što kupci mogu da pronađu u radnjama u Parizu, Beču, Londonu i drugim gradovima.

Tu su pre svega mobilni telefoni po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugi proizvodi poput pametnih usisivača, osveživača vazduha, bluetooth ketlera i električnih skutera.

Prodavnica se nalazi u Ada Mall shopping centru i radi svakog dana kao i vikendom od 10 do 22h, od dana otvaranja odnosno 24.05.

 

Izvor: MI Srbija