| Vesti | Hardver | Odobreno od strane Tom’s Hardware-a: ASRock X99 Extreme4
Hardver

Odobreno od strane Tom’s Hardware-a: ASRock X99 Extreme4

ASRock Toms Hardware

ASRock X99 Extreme4 matična ploča se istakla po svojim performansama na Tom’s Hardware portalu, prilikom testiranja X99 matičnih ploča.

Extreme4 je pobedio suparnike u vidu visoke efikasnosti i niske potrošnje, i osvojio je „Tom’s Hardware 2014 Approved” priznanje!

Thomas Soderstrom, urednik Tom’s Hardware portala, je istakao: “ASRock X99 Extreme4 ima najmanju potrošnju i pokazuje najniža termalna očitavanja. Ova matična ploča pokazuje najbolji odnos cene i performansi!“ 

  

ASRockBalkan Toms Hardware Odobrava ASRock X99 Extreme4 1 T

 

ASRock X99 Extreme4 ima najnižu potrošnju u mirovanju i pri punom opterećenju, a ujedno pokazuje i najniže radne temperature, zahvaljujući naprednoj naponskoj jedinici sa 12 faza, koja procesoru pruža stabilan napon, bolju stabilnost sistema i veće overklok mogućnosti. (Za više informacija posetite ovaj link.) 

 

ASRockBalkan Toms Hardware Odobrava ASRock X99 Extreme4 2

ASRockBalkan Toms Hardware Odobrava ASRock X99 Extreme4 3

ASRockBalkan Toms Hardware Odobrava ASRock X99 Extreme4 4

 

U poređenju sa drugim X99 matičnim pločama, ASRock je ispred konkurencije na polju energetske efikasnosti, a punu recenziju možete videti ovde.

X99 Extreme4 matična ploča je novi član ASRock Super Alloy serije, a zasnovana je na X99 platformi, namenjenoj Intel Haswell-E procesorima.

 

ASRockBalkan Toms Hardware Odobrava ASRock X99 Extreme4 5

 

Ova ploča podržava Intel Core i7, Xeon 18-to jezgarne procesore (LGA 2011-3) i nove DDR4 quad channel memorijske module. Opremljena je i sa Ultra M.2 priključkom, čiji interfejs podržava i PCIe i SATA3 M.2 uređaje sa maksimalnom PCIe Gen3 x4 brzinom od 32Gb/s.

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu