| Vesti | Hardver | OCZ počinje isporuku „Cryo-Z“ fazno-promenljivog hladnjaka
Hardver

OCZ počinje isporuku „Cryo-Z“ fazno-promenljivog hladnjaka

ocz

 

 

 

Pre nekoliko godina smo mogli videti na tržištu dosta primera gde su komponente bile hlađenje  kompresorom. U poređenju sa standardnim i vodenim hlađenjem tržište faznih hlađenja je malo, ali je bilo nekoliko proizvođača koji su razvijali svoje fazno-promenljive hladnjake. Tržište ovih faznih hlađenja je manje više nestalo od tada, uglavnom zbog toga što je i vazdušno hlađenje kao i vodeno postalo dosta naprednije i efikasnije. Kompanija OCZ Technology  pokušava da vrati neki dah života u tržište faznih hlađenja sa svojim novim „Cryo-Z“ hladnjakom, koji je već sada dostupan za kupovinu na FrozenCPU.com.

 

Novi  Fazno promenljivi hladnjak iz kompanije OCZ kodnog imena „Cryo-Z“ prema rečima ljudi iz iste kompanije, radiće na radnim radne temperaturama od oko -45 do -50 stepeni Celzijusa na isparivaču i podržavaće AM3 i LGA775 podnožje.

FrozenCPU je takođe dodao prilagođeni montažni komplet za LGA1366 i LGA1156 podnožje. Novi hladnjak kompanije OCZ već može da se poruči sa sajta FrozenCPU.com, a cena novog „Cryo-Z“ hladnjaka iznosi 379.99$.

 

8_ocz

8_ocz_2

 

Izvor : nordichardware

Komentarišite na forumu

 

 

Tagovi

Nenad Zarić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar